fbpx
0 0 грн.

Костюмна тканина - тiар!

 

full bruki-pola-slim-black

Тіар - це костюмна гладкокрашеная тканина середньої щільності, з незначним додаванням еластану, що дозволяє їй бути досить еластичною і не сковувати рухів. Незважаючи на те, що тіар досить щільний, він відмінно драпірується і володіє приємною текстурою, м'якістю і піддається плісировці. У догляді тіар практично невимогливий, головне, щоб вода під час прання не була гарячою, іншому випадку - тканина дасть усадку.

 

Міститься в складі шерсть дозволяє носити речі навіть у холодну пору року без остраху замерзнути. Матеріал тіар складається з синтетичних, натуральних і штучних волокон: приблизно на 40% з поліестеру і на 2% з еластану (що і додає еластичності). Далі до складу входять такі волокна, як віскоза і шерсть (приблизно по 30%).

 

Тіар є одним з найпопулярніших матеріалів для пошиття костюмної одягу. Люди, що працюють з нею або коли-небудь носили її, відгукуються про полотні позитивно: м'яке, красиве, не сковує рухи, щільне, тепле. Крім цього, зробити солодкі на ньому дуже просто, і виглядають вони ефектно. З тіара шиють в основному костюми (брюки та піджаки), шкільний одяг, а також повсякденні жіночі, чоловічі та дитячі речі: спідниці, штани, сукні, сарафани, жакети і т.д.

 

Хороші властивості тканини обумовлені її складів. Матеріал тіар складається з синтетичних, натуральних і штучних волокон: приблизно на 40% з поліестеру і на 2% з еластану (що і додає еластичності). Далі до складу входять такі волокна, як віскоза і шерсть (приблизно по 30%). Віскоза дозволяє шкірі дихати і відчувати себе комфортно, а шерсть не дасть вам замерзнути, тому такі речі підходять для шкарпетки в холодний період року.

 

Догляд за тіаровимі костюмами та одягом досить простий: ви можете прати речі, як в ручну, так і в пральній машинці. Варто дотримуватися лише температурний режим: не вище 30 градусів, а краще взагалі в холодній воді. Чи не дотримуючись цього правила, ви ризикуєте, що ваше улюблене виріб може дати досить сильну усадку, і вам доведеться купувати нове, а старе відправити на дальню полицю.


 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92