fbpx
0 0 грн.

Французький трикотаж!

 

Французький трикотаж - трикотажне полотно, що володіє прекрасною розтяжністю. Пухка структура надає трикотажу м'якість. Трикотаж широко використовується для виготовлення гольфів, суконь,жіночих костюмів, жакетів, спідниць, светрів, тунік, а також головних уборів і ін.

 

Французький трикотаж дозволяє вільно дихати шкірі людини, однаково захищаючи її, від спеки та холоду. Вироби з французького трикотажу не потребують обробкт антистатичними засобами. Вони елегантні, красиві, ніжні, м'які і приємні для тіла. Французький трикотаж є трьох видів: теплий - зимовий, середній- сезон весна-осінь і тонкий - літній. Виробляється тканина в Туреччині і складається на половину з віскози, поліестер - 40% і 10% вовни.

 

Назва «трикотаж» походить від французького слова «tricoter» - в'язати. Матеріал отримують шляхом переплетення однієї або декількох ниток і утворенням петель. У трикотажу досить складна доля. З давніх часів ця тканина використовувалася найбіднішими верствами для пошиття нехитрих нарядів.

 

Лише в XX столітті провідні модельєри стали розглядати трикотаж всерйоз. Тепер жоден показ не обходиться без демонстрації виробів з цього благородного матеріалу. У Європі масове виробництво трикотажного одягу стало активно розвиватися наприкінці XVIII- початку XIX століть. Лідерами в даній галузі вважалися Франція, Англія і Німеччина.

 

francetrikotaje Французький трикотаж - це трикотажне полотно, що володіє прекрасної розтяжністю, пухка структура надає трикотажу м'якість, він дозволяє вільно дихати шкірі людини, однаково захищаючи її, і від спеки, і від холоду. Вироби з французького трикотажу елегантні, красиві, ніжні, м'які і приємні для тіла. У сфері гігієни він займає найвище місце.

 

Купуючи вироби з французького трикотажу можна забезпечити собі неповторний зовнішній вигляд, який привертатиме погляди своїй вишуканості й неперевершеності. Річ з французького трикотажу буде носитися довгий час і якщо їй надати необхідний догляд, зможе служити довго, не змінюючи своїх зовнішніх даних.

 

З французького трикотажу виготовляються різні речі, все це завдяки тому, що структура тканини досить пухка, добре розтягується і не вимагає особливого догляду. Саме тому французький трикотаж добре комбінується з іншими виробами.

 

Французький трикотаж по-своєму скромний, по-своєму сексуальний і по-своєму вишуканий. Універсальність його полягає в тому, що до одягу можна купувати різноманітні аксесуари, міняючи ремені, шарфи, брошки і т.д. французький трикотаж можна використовувати для створення речей в різноманітному стилі.

 

 Склад і види тканини

 

Залежно від складу пряжі трикотаж може бути натуральним, змішаним і синтетичним. Натуральне волокно абсорбує вологу і відмінно пропускає повітря. Цей трикотаж м'який і міцний.

 

Синтетичний трикотаж прекрасно витримує машинне прання, легко піддається фарбуванню, не линяє і не мнеться. Він не абсорбує вологу, тому вироби швидко сохнуть, але при цьому вони слабо пропускають повітря.

 

Трикотаж змішаного типу поєднує характеристики перших двох типів. Він не так сильно мнеться і менш абсорбентний. Це вважається перевагою, тому що чим менше вологи утримує волокно, тим швидше висихає виріб.

 

Останнім часом в силу свого величезного попиту з французького трикотажу виготовляють найрізноманітнішу одяг: туніки, плаття, блузки, нижня білизна, жіночі, чоловічі та дитячі костюми, верхній одяг, головні убори, костюми по самим модним тенденціям.

 

На початку XX століття з легкої руки кількох модельєрів французький трикотаж став дуже модним, яким залишається і на сьогоднішній день. Фактично, з XX століття і починається його історія. Першим з модельєрів, трикотаж в своїх творах стала використовувати Ельза Ськьяпареллі. Сталося це наприкінці 20х років XX століття. Скьяпаррелі мала приголомшливий успіх, і трикотаж поступово починає завойовувати світ. Багато модельєрів звернули свої погляди на цей матеріал. Серед цих модельєрів була і Коко Шанель, яка прославила на весь світ такий різновид трикотажу, як джерсі.

 

Догляд

 

Доглядати за речами з французького трикотажу дуже легко: прання в теплій воді, м'яке миючий засіб та сушка на горизонтальній поверхні в розправленому вигляді. Тільки є один важливий нюанс, гладити такі речі потрібно тільки теплою праскою, інакше вони швидко деформуються.

 

 

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92