fbpx
0 0 грн.

Рiзноманiтнi ковдри!

 

Основними вимогами до будь-якої якісної ковдри - це її здатність зберігати тепло, поглинати вологу, залишаючись при цьому сухою, а також дозволяти повітрю циркулювати. Також важливим є матеріал, з якого зроблено ковдру. Адже як усім відомо, за ніч, всі ми позбавляємося від 200 мл. поту. Давайте ж розглянемо всі «плюси» і «мінуси». Натуральні наповнювачі в основному являють собою шерсть, перо і пух. І так, що ж можна сказати про пух, як про наповнювач для ковдр?

 

nSVCci2ZwpoЦе вже роками перевірена традиція. І кращим в цій категорії є пух, що належить білим гусям. Все тому, що саме цей пух володіє унікальними і неперевершеними теплозахисні властивості. Крім того, для пуху характерно вміння вбирати і віддавати вологу, повітропроникність, досить мала вага, легкість і м'якість. Все це робить наш сон таким приємним і комфортним! Всі перераховані вище властивості ставлять пухову ковдру поза конкуренцією! Єдиний мінус - її ціна, що робить пух одним з найдорожчих варіантів.

 

Другим варіантом, вартим уваги, є шерсть. Шерсть як наповнювач для ковдри володіє рядом вагомих переваг. Завдяки своїм природним властивостям, волокна шерсті пружні, міцні і еластичні. Завдяки цьому ковдри з натуральної вовни надовго зберігають гарний зовнішній вигляд. Доведений факт, що шерсть дуже сприятливо впливає на організм людини, стимулюючи процес кровообігу. Саме ковдри з вовною в якості наповнювача є незамінним атрибутом для людей, з такими захворюваннями як остеохондроз, радикуліт, ревматизм, різного роду астматичні і алергічні захворювання. Вовна в якості наповнювача для ковдр існує в декількох видах. Найцінніша і популярна з них - це мериносова шерсть.

 

Не варто обділяти увагою такий вид ковдр як ватяні ковдри. Вата як наповнювач має одну дуже цінну перевагу - вона 100% натуральна, тому що складається з бавовни. Ватяні ковдри чудово тримають тепло, вбирають вологу і випаровування людського тіла. Саме такі ковдри найкраще підходять дітям.

 

Найпоширенішими і популярними є штучні наповнювачі для ковдр. Такі наповнювачі можуть по різному називатися у різних фірм. Але суть від назви не змінюється - такі наповнювачі є 100% поліестером. Найвідомішим і найпоширенішим штучним наповнювачем є синтепон. Ковдри з таким наповнювачем дуже легкі, м'які і практичні. Імпортним аналогам синтепону властива особлива м'якість і шовковистість. Це і робить його ідеальним варіантом для тих, хто хоче поєднати хороші якості і прийнятну ціну.

 

Як бачимо, вибір досить великий і різноманітний. Різні наповнювачі для ковдри мають свої як плюси, так і мінуси. І тільки Вам вирішувати, що може забезпечити Вам комфорт і затишок впродовж сну!

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92