fbpx
0 0 грн.

Скільки термокружка тримає тепло!

 

Дуже часто, при покупці термокружки, звертаються з одним і тим же питанням - "Скільки тримає?". Неначе більше у неї немає інших характеристик. На жаль, коли люди збираються придбати термокружку, окрім як дізнатися "скільки термокружка тримає тепло" запитати не спромагаються. А тим не менш, це далеко не найважливіша характеристика. І зараз я Вам розповім чому.

 

По-перше, повернемося до основного призначення чашки, а отже і термокружки. Головне, чим вона повинна володіти - це зручністю! Вам повинно бути зручно тримати її в руці, зручно пити з неї. Не плутайте термокружку з термосом, основне призначення якого власне і є тримати тепло. Термокружка повинна тримати температуру рівно стільки, скільки Ви з неї п'єте. У зв'язку з цим, якщо термокружка тримає пару годин, то цього цілком достатньо. Не можу собі уявити, щоб хтось пив напій більше 2-х годин. Наприклад, налили Ви кави сіли в машину і поїхали з одного кінця міста в інший або прийшли в інститут, налили напій і сіли в аудиторії, або приїхали на озеро, налили напій і гуляєте з ним навколо озера, 2-х годин має бути більше, ніж достатньо, що б випити 300-500 грам напою.

 

2Якщо ж Ви хочете поїхати в далеку подорож і при цьому пити гарячий напій по дорозі, то в цьому випадку, Вам потрібна не термокружка яка тримає 12 годин, а термос, який тримає 12 годин і вміщує декілька обсягів термокружки. Відчуваєте - втомилися, пригальмували, налили кави в термокружку і їдете спокійно, комфортно попиваючи каву. Через якийсь час, відчуваєте знову засинаєте, знову пригальмували і так далі. Основна помилка, в тому, що зазвичай шукають термокружку, яка тримає 12 годин, і не замислюються про те, що ж пити в ці 12 годин. Адже обсяг в 300-500 грам випивається за 10-30 хвилин.

 

По-друге, крім зручності, сучасна термокружка повинна бути якісним аксесуаром, що підкреслює смак свого володаря або власниці. Яскрава або насичених млосних тонів - це ваша індивідуальність, Ваш вибір.

 

По-третє, термокружка повинна підходити до того середовища, де вона буде використовуватися. Якщо це автомобіль, то вона повинна володіти формою, яка підходить в більшість автомобільних підстаканників і мати бризгозахистну конструкцію, якщо Ви плануєте використовувати термокружку в інституті, на лекціях, то в неї має бути прогумоване дно, щоб безшумно ставити її на стіл і не відволікати всю групу, а також, щоб вона щільно стояла і не падала, при першому ж зручному випадку.

 

Як Ви бачите, питання - "Скільки тримає термокружка?" не найголовніше і, може бути, навіть, не самим актуальним. Він має право на існування, але зверніть Вашу увагу на масу інших моментів, важливість яких, аж ніяк, не менша!

 

Вибрати відповідну термокружку Ви можете на нашому сайті за ціною відповідної якості!

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92