fbpx
0 0 грн.

Вибираємо правильний Чайник!

Без чого ми не можемо уявити свій ранок? Без кави яке приводить нас в нас робочий стан і допомагає прокинутися, всім знайома ситуація. Ранковий похід на кухню з однією єдиною метою - збадьориться. Ми ставимо чайник сипем кави в свою улюблену чашку і насолоджуємося чудовим ароматом, його смаком, а головне починаємо відчувати прилив енергії і готовність до нового дня.


Ця маленька передмова неспроста. Ми вже вирішили з чого починається гарний ранок, а тепер трохи поговоримо про деталі - про чайнику який дарує нам можливість насолоджуватися ранковою кавою. Існує безліч новомодних чайників з нержавіючої сталі, так само користуються популярністю електричні. Якщо на вашій кухні немає такого, і ви досі користуєтесь бабусиним чайником в червоний горошок. Пора прощатися з пережитками минулого і вибирати сучасну модель чайника, при чому для цього вам навіть не потрібно виходити з дому, ходити по магазинах які знаходяться в іншому кінці міста від вашого будинку. Для цього вам достатньо зайти в інтернет і по посиланню на нашому сайті відправиться в потрібний вам відділ. Ми не лише надаємо Вам можливість покупки нового сучасного чайника сидячи за комп'ютером, а і хочемо допомогти Вам вибрати саме те що вам потрібно.


full wb-6123-3Отже зараз неможливо уявити будь-яку кухню без нержавіючого посуду, вона зараз настільки популярна і затребувана, що просто не можливо уявити їй заміну. Так само і з чайником, але насамперед давайте ознайомимося з основними перевагами нержавіючої сталі перед іншими матеріалами. По-перше це опір іржі і корозії, чимало важлива зручна експлуатація, чайник з такого металу можна використовувати на будь-якій плиті, догляд який не забере у вас багато часу, а блискучий зовнішній вигляд і доступна ціна роблять нержавіючу сталь ідеальним варіантом для створення чайників.


Підійдемо ближче до самого вибору чайника. Важливим моментом при виборі є товщина нержавіючої сталі. Бажано щоб ця цифра була не менша ніж 0,5 мм, це необхідний мінімум товщини метала, що б можна було назвати чайник якісним. Ідеальним варіантом буде чайник з товщиною метала 0,6-0,8 мм, але і ціна його відповідно вище. Можна зустріти чайник з нержавіючої сталі з товщиною стінок 1 мм, але його вага і ціна не надихає. Так що нам потрібно вибрати «Золоту середину».


Важливим так само вважається дно чайника. Воно буває двох типів. Перший - це потовщенне дно з нержавіючої сталі як і стінки чайника, але набагато товщі. Таке дно передбачено для тривалої експлуатації чайника і для постійного контакту з гарячою поверхнею. Не варто забувати про те, що чим товще дно чайника тим більше часу знадобиться для його закипання. Якщо такий варіант не для вас, і ви хочете що б чайник закипав швидко і не на шкоду якості тоді вам необхідний чайник з капсульнимї дном. Таке дно являє собою капсулу з нержавіючої сталі, всередині якої знаходиться метал з більш високою провідністю тепла, наприклад алюміній або мідь. Чайник з таким дном закипає практично на 1/3 швидше.


Так само обсяг чайника має своє значення. Чайники мають об'єм від 1,5 до 4 і більше літрів. Вибір об'єму залежить від кількості проживаючих людей в будинку. Якщо у вас сім'я з двох чоловік, то маленький чайник на 1,5 літра - ідеальний варіант. Якщо родина більше з трьох-чотирьох людей хорошим варіантом буде взяти чайник на 2-2,5 літра. Для великої родини оптимальним буде чайник на 3-4 літра.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92