fbpx
0 0 грн.

Готуємо з задоволенням!

 

Наші турботи повинні бути в задоволення. Кожен день ми зустрічаємося один на один з готуванням. Не всім такий рід занять приносить задоволення, якщо ви звичайно не шеф-кухар. Ми хочемо вам запропонувати зробити ваше приготовання більш приємним і простим, так само хороший спосіб зацікавити цим дітей. Секрет дуже простий - посуд. Це може здатися банально просто і по суті нічого нового для себе ви не дізналися, але все ж. Чи кожен день ви робите ранкові оладки на салатовой сковорідці, а чому б і ні?

 

Хочу розвіяти міф про те що такий посуд не практичний. Керамічна сковорідка почала користуватися популярністю не спроста. Секрет в простоті догляду за посудом з керамічним покриттям. Існує декілька простих правил для того що б продовжити користування вашою керамічною сковорідкою.

 

Дуже важливе правило стосується її першого використання. Після того як ви принесли керамічну сковороду додому, її слід помити теплою водою з милом і витерти насухо м'якою тканиною. Такі дії покращать її антипригарні властивості. Потім керамічну поверхню необхідно змастити жиром або маслом рослинного походження.

wb2187-1

 

Наступне важливе правило - закал сковорідки на вогні. Лише після цього її необхідно злегка протерти. Правда, перед будь-якими маніпуляціями обов'язково прочитайте інструкцію про те, як доглядати за керамічною сковородою, що додається до придбаного виробу.

 

Не зайвим буде насипати в сковорідку 4-5 столових ложок солі і добре її прогріти. Завдяки тому, що сіль може витягнути з мікротріщин керамічної поверхні всю зайву вологу, термін користування керамічного посуду значно збільшиться. Після прогріву сіллю нанесіть на робочу поверхню сковорідки трохи рослинного масла і прожарте посуд на вогні.

 

Що відноситься до миття сковорідки то тут слід бути акуратними. Керамічний посуд, звичайно, можна мити в посудомийній машині і використовувати при цьому миючі засоби. Однак, досвідчені фахівці, які багато років працюють на кухні і знають толк в посуді, не рекомендують мити керамічну сковороду взагалі, так як вона і так стійка до різних забруднень.

 

Миття ж подібної посуду зменшує захисний антипригарний шар і сприяє утворенню тріщин на сковороді. Звичайно ж, ви можете сполоснути водою сковорідку, але не використовуйте при цьому хлор або засоби, які містять лугу або кислоти. А вже тим більше відмовтеся від застосування жорстких губок або абразивних чистячих засобів.

 

Чим же чистити керамічну сковороду? Після того як ви використовуєте сковороду, вимийте її в теплій воді з обов'язковим використанням м'якої губки. Ніколи не вдавайтеся до застосування металевої стружки, нейлону або абразивних миючих засобів. Для очищення краще підходять м'які і безпечні миючі засоби, а краще взагалі без них.

 

Дотримуючись таких простих правил, ви значно продовжите життя своєї керамічної сковороди і зможете використовувати її з задоволенням ще тривалий час!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92