fbpx
0 0 грн.

Як ми вибираємо рушники?

 

Забезпечуючи в своєму будинку комфорт і затишок варто почати з самого простого. Адже ми оточуємо себе тими речами які нам подобаються, вони комфортні і підсумку їх використання приносить задоволення. То чи не будемо відмовляти в собі у приємних дрібницях. Ну, ближче до теми побуту.

 

Як ми вибираємо рушники? Здавалося б ну що може бути простіше рушника. А насправді їх існує безліч видів, і стільки ж критеріїв за якими їх варто обирати. Розглянемо на прикладі кухонних рушників, що для нас в пріоритетах при їх виборі, якість рушника  його оригінальний дизайн або все ж цінова політика і практичність.

 

За матеріалом рушники можна поділити на дві основні групи це рушники з бавовни і бамбукові рушники. Так як же варто вибрати? У кожному варіанті є свої переваги і недоліки.

 

full e3dee5e6808e5b9c5639cbae7b23643fБавовняні рушники найпопулярніші серед покупців їх переваги очевидні - це екологічність і демократична ціна. Ці рушники з природного матеріалу, а тому визнані високо гігієнічним продуктом, який відмінно вбирає вологу. Бавовняні рушники бувають декількох видів: вафельні, махрові і велюрові. Вафельний рушник виділяє вид плетіння, які відноситься до рельєфного, на поверхні виробу проступає малюнок у вигляді виступаючих перекриттів. Завдяки своїй структурі такі рушники досить легкі і тонкі і головне – чудово вбирають вологу .

 

Поверхня махрових рушників з одного або двох сторін покрита ворсом. Чим щільніше розташовані ворсинки один до одного тим швидше і більше вологи вбирає рушник. Ідеальною довжиною петель вважається - 5 мм. Велюрові рушники виробляються так само як і махрові, тільки махра зістригається. Вони блискучі і м'які, ідеально підходять для шкіри обличчя. Тільки вони вбирають вологу гірше махрових або вафельних рушників, тому попит на них не великий.

 

Бамбукові рушники стрімко завойовують серця покупців, завдяки своїм значним перевагам перед бавовняним рушниками. Швидкість і кількість вбирання вологи в кілька разів перевершує бавовняні рушники. При цьому бамбукові рушники володіють  м'якістю, ніжністю та блиском. Такий рушник не викликає подразнення, а все тому, що волокна бамбука тонші людського волосся і мають округлу поверхню. Бамбукові рушники легко прати, будь-які забруднення зникають при тридцятиградусній температурі води і використанні звичайного мила, а головне вони добре переносять машинне прання.

 

Звичайно, крім вище перерахованих видів рушників, існує ще безліч інших, різної техніки плетіння і з різних тканин. Однак саме описані рушники користуються незмінним попитом і мають ідеальне співвідношення ціни і якості.

 

Інтернет-магазин Next-buy бажає вам приємних і корисних покупок!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92