fbpx
0 0 грн.

Веснянi барви!

 

 

Весна - дарує нам яскраві фарби пробудження природи після тривалого сну. Починаючи з березня ми вже захоплюємося першими промінчиками сонця які ще не гріють але вже радують. Після починають пробуджуватися дерева і розквітають квіти. Найрізноманітнішими кольорами весна радує око. Хіба хочеться покидати таку красу і повертатися в холодний будинок або квартиру. Так навіщо залишати, весна дарує нам безліч ідей, які ми можемо використовувати в своєму інтер'єрі, навіть найменша деталь може порадувати і надати прекрасний настрій.

 

Існує безліч варіантів урізноманітнити свій інтер'єр, так як квітковий принт і яскраві фарби давно вже в моді і не збираються найближчим часом її покидати. Квіткові принти та яскраві кольори використовують в немислимій кількості, ви можете прикрасити свою кімнату повісивши на вікно тюль з чудовими квітами, сонячна сторона будинку зробить свою справу і ви отримаєте казковий вигляд не тільки з вікна, але й на вікні.

 

Якщо ж ваша тюль вас цілком влаштовує, і ви не маєте наміру її замінювати - це не проблема, адже існує ще маса варіантів.

 

527Прекрасно коли кожен ранок починається з теплих сонячних фарб, в оточенні чудових квітів, до яких вже хочеться доторкнутися, відчути ніжність їх пелюсток. Чудово, чи не так? Для цього зовсім не обов'язково вирощувати клумбу біля ліжка, у здійсненні такого задуму нам допоможе постільна білизна з квітковими принтами, тканини яких в своїй м'якості і ніжності не поступаються квітковим пелюсткам. Зробіть свій ранок приємніше - це не складно.

 

З самого початку ми говорили про маленькі дрібниці, які порадують нас не менш. Ваша кухня це саме те місце. На кухні ви знаходитесь по кілька разів на день, ви тут їсте, готуєте і п'єте чай. Так чому ж таки не урізноманітнити і не внести яскравості на кухню. Це простіше простого, на сьогоднішній день існує безліч посуду на якій красуються квіти, рослини та інше, це не обов'язково повиннен бути посуд з квітковим принтом, яскраві кольори посуду - це саме те що потрібно. Чашки, тарілки і навіть чайник прикрашений подібним чином здатний підняти ваш настрій і змусити посміхнуться.

 

 

 

Next-buy бажає вам приємних покупок і гарного настрою, не варто відмовляти собі в маленьких радощах!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92