fbpx
0 0 грн.

Постiльна бiлизна з бамбуку, чи варто спробувати?

Постільна білизна із бамбуку – це білизна, яка існує на ринку постільної білизни не такий вже великий час, проте завдяки своїм якісним характеристикам даний інноваційний продукт завоював серце не одного власника такої білизни.

po2
На сьогодні, постільну білизну виготовлену із бамбукового полотна може оцінити практично кожний, адже всі шановані виробники постільної білизни вважають за потрібне познайомити своїх прихильників із цією якісною постільною білизною. Така білизна виготовляється у різних розмірах, а також із різними колірними рішеннями, що зробить ваш сон надзвичайно приємним. Практично всі комплекти постільної білизни продаються у картонних фірмових упаковках, що в першу чергу свідчить про натуральність використаних тканин. Також, це є свідченням вишуканого та дуже корисного подарунку своїм близьким та рідним. Хоча, така покупка аж ніяк не виявиться бюджетною, і постільна білизна із бамбуку є значно дорожчою, ніж її аналоги із бавовняної тканини. Проте, враховуючи унікальність такої постільної білизни – це буде найкращим вашим вибором.


Отже, чому ж постільна білизна з бамбуку так цінується. Справа в тому, що така білизна забезпечує всі умови для комфортного та міцного сну. З такою постільною білизною, ваша шкіра буде по-справжньому «дихати», а волога, що буде виділятися під час сну – легко та швидко буде поглинатися, в 3-4 рази швидше, аніж бавовняна тканина, що забезпечить вам комфортний сон, без неприємних відчуттів. Постільна білизна із бамбука також сприятиме хорошій терморегуляції тіла людини, що забезпечить підтримку оптимальної температури.po3


Бамбукове полотно, є таким же тоненьким, мягким та ніжним які і шовк, але є таким же міцним та плотним як і хлопок.


Черговою перевагою бамбукового полотна є його 100% екологічна чистість та пориcта структура волокна, що й сприяє усім перевагам такої постільної білизни. Такій тканині властивим є шовковистий блиск, який випромінює природне тепло. Бамбукова постільна білизна збереже тепло взимку, та подарує незабутню прохолоду влітку. За рахунок цього створюється оптимальний мікроклімат під час вашого сну.


Варто також врахувати, що бамбуковому полотні властива гіпоалергенність. Така характеристика досягається за рахунок того, що після технологічних обробок, волокно зменшується у діаметрі і стає тоншим за людський волосок, таким чином не зможе визивати жодного подразнення на шкірі людини.


Нещодавно, в результаті різних лабораторних перевірок, вчені дослідили, що бамбукове волокно є антибактеріальним, і така властивість зберігається навіть після великої кількості прань.


Дослідивши переваги, звернемо свою увагу на догляді. Насправді ж, така постільна білизна не є складною у догляді – її легко прати, а піддавати прасуванню практично не потрібно. Прати можна як і вручну так і при машинному пранні, при чому температура води не повинна перевищувати 30 С. Якщо ж ви вирішили прати у машині-автомат, потрібно застосовувати режим «делікатного прання» і без віджиму, що є дуже важливим. Хімічна чистка категорично заборонена! Не варто використовувати відбілюючи засоби, а також концентровані миючі засоби, а порошок бажано обирати для кольорової білизни.


Отже, постільна білизна із бамбука є надзвичайною, а саме у нашому інтернет-магазині, ви зможете обрати для себе ту постільну білизну, яка задовольнить усі ваші вимоги!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92