fbpx
0 0 грн.

Що подарувати коханiй на День Закоханих?

Незабаром всі закохані святкуватимуть прекрасне свято – День Святого Валентина! Саме тому постає запитання, що ж подарувати своїй другій половинці у цей день? Сьогодні ми надамо декілька підказок нашій сильній половині людства – нашим чоловікам.

Тому, перш ніж почати обирати подарунок варто врахувати те, що усі дівчата абсолютно різні, проте надто важко знайти дівчину, яка б не любила подарунки. Саме тому, до цього важливого питання потрібно підійти із усією серйозністю!

Отже, наведемо наші варіанти подарунків, які зроблять День Закоханих просто незабутнім!

Першим надзвичайно прекрасним варіантом подарунка може бути оригінальний сатиновий халат у пристрасно червоному кольорі з перламутровим відливом, у кольорі цього чарівного та романтичного дня. Класика – завжди умісна. Цей подарунок буде елегантним доповненням до чарівного образу вашої коханої половинки.

90-dkaren-chalat-red-1-500x500

Наступним прекрасним варіантом подарунку може бути надзвичайно жіночний пеньюар із чарівної сатинової тканини у пристрасному кольорі, що зможе прикрасити кожну дівчину. Ця модель за своєю стилістикою містить оригінальну ізюминку, завдяки глибокому вирізу, оригінальними мереживам, що підкреслюватимуть фігуру вашої коханої у вірному місці.

1278847276 max

Якщо ж ви вважаєте, що запропоновані подарунки є дещо стриманими, то варто звернути свою увагу на елегантну напівпрозору сорочку Amanda на тонких бретелях і з ліфом на кісточках для підтримки грудей,яка виконана в чорному кольорі. Передня частина виконана з квіткового мережива, рюші по краях ліфа і по нижній частині сорочки із трусики-стринги. Придбавши красивий нічний пеньюар Dkaren Amanda ви гарантовано розпалите вогонь вашої любові!

full ffadce2fc6052c961196b95746dee885

І от, найвідвертіший варіант подарунку - ефектний Livia Corsetti Catriona боді комбінезон, що виконано з якісної еластичної сіточки із вишуканими візерунками у вигляді тоненьких гілочок та крихітними листочками по всій моделі. Боді – сітка складається з боді та панчіх, скріплених мереживними підтяжками та тонкими бретелями на плечах. Цей комплект еротичної білизни красиво підкреслює жіночну фігуру, спокусливо відкриваючи плечі, стегна і спину.

Catriona-White enl

Проте,милі чоловіки, пам’ятайте, що подарувати вашій коханій на 14 лютого можна будь-що, але найбільш важливим подарунком, який очікуює отримати від вас ваша дівчина – це в першу чергу любов, така потрібна турбота і надзвичайно важлива увага! Саме тому, щоб ви не подарували, подаруйте не лише матеріальні почуття, але й моральні. Зробіть усе від вас залежне, щоб ваша дівчина побачила, що подарований вами подарунок приховує у собі багато щирих почуттів лише до неї коханої. Відчувши вашу щирість, вона обов’язково поділиться своєю любов’ю та турботою разом із вами! 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92