fbpx
0 0 грн.

Як обрати ковдру !?

До вибору ковдри необхідно підходити з особливою відповідальністю, адже затишна ковдра - це запорука міцного сну і хорошого самопочуття зранку. А ще споконвіку і до наших днів якісна, легка, пухнаста ковдра вважалася ознакою благополуччя і достатку в родині. 

kovd2

Усі ковдри в Інтернет магазині Next-Buy виготовлені з якісних натуральних виробів. Ковдри дуже м'які, пухнасті і досить теплі. Такі ковдри можна взяти для малюка в пологовий будинок, використовувати в колясці або ліжечку.


Але як підібрати ковдру коли очі розбігаються через великий асортимент!? Для того, щоб сон був комфортним, потрібна рівна температура під час сну, тому товщина ковдри, її здатність зберігати тепло є дуже важливими моментами при виборі. Увага! Ковдра повинна бути легкою і м'якою, що говорить про використання якісного наповнювача.


1. Товсте або тоненьке? Товщину ковдри необхідно підбирати виходячи з середньої температури у вашій кімнаті. Але не поспішайте купувати товсту ковдру якщо у вашій квартирі справжня Арктика. Товщина ковдри не завжди говорить про його теплоту. Найчастіше тоненькі і легкі ковдри можуть виявитися в рази теплішими, ніж товсті і важкі, наприклад, ватяні ковдри. А вся справа в наповнювачі і в матеріалах, з яких пошито виріб. Є таке поняття як теплопровідність матеріалу. І чим теплоізоляційні властивості матеріалу, з якого пошито ковдру кращі, тим тепліше вам буде під час сну. Так само дуже важливо вирішити для себе якій температурі ви віддаєте перевагу, чи любите ви щоб ​​було в ліжку дуже тепло або віддаєте перевагу прохолоді. Неправильно підібрана ковдра створить лише дискомфорт, а правильна - комфорт і здоровий сон.kovd3


2. Літнє, демісезонне або зимове. У наш час різновидів ковдр просто вражає. Вони поділяються не тільки за наповнювачами і матеріалами верхньої тканини, але і по сезонах. І у кожного з нас виникає питання: «...а яку ж ковдру купити? А може для кожного сезону окремо необхідно купувати?» Все набагато простіше і витрачати величезні гроші на купівлю ковдр для кожного сезону немає потреби. Варто всього лише зафіксувати температуру у вашій кімнаті. І так, якщо температура в кімнаті від 17 до 20 градусів, тоді вам підійде зимова ковдра. Зимові ковдри краще купувати з натуральними наповнювачами такими як пух і шерсть. Кращою вважається пухова ковдра. Саме пухова ковдра найтепліша і пухнаста, володіє найвищими теплоізоляційними властивостями. При температурі 21-23 градусів прекрасно підійде демісезонна ковдра. Для демісезонних ковдр краще вибирати наповнювач синтетичний або натуральний - пух. Демісезонна пухова ковдра дуже легка як хмаринка і спати під нею одне задоволення. Плюсом синтетичних ковдр є простота в догляді (дозволено домашнє прання). І при температурі вище 24 градусів вам підійдуть літні ковдри. Кращими наповнювачами для таких виробів є пух і кукурудзяне волокно.


3. Скупий платить двічі. Російське прислів'я на всі сто відсотків демонструє той факт, що якщо ви поскупитеся купити ковдру якісну, тоді в будь-якому випадку залишитеся в програші. Якісні речі ніколи не коштували дешево, за все треба платити, тим більше якщо мова йде про якість. Якісна ковдра, при правильному догляді, може прослужити в рази довше ніж дешева, тим самим ви економите і час і гроші. Приміром ви купили дорогі італійські туфлі відомого бренду і дуже на них схожі в три рази дешевше на ринку туфлі виробництва КНР. І ті й інші туфлі красиво виглядають, але після перших тижнів експлуатації ви побачите в чому різниця. Дешеві туфлі втратять свій вигляд вже після декількох днів їх носіння, а дорогі італійські будуть вам служити довгі роки. Так і ковдри, зшиті з якісних зносостійких матеріалів можуть прослужити своєму господареві більше 10 років, що не можна сказати про дешеві вироби. Пам'ятайте, що радість від придбання дешевих речей триває набагато менше, ніж розчарування від їх експлуатації.


Інтернет магазин Next-Buy пропонує ковдри з різними наповнювачами і чохлами з різних матеріалів! Заходьте та обирайте!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92