fbpx
0 0 грн.

Чудова жіноча білизна від фірми ″DKaren″

Жіноча білизна від польської фірми "DKaren" з першого погляду приваблює своїм витонченим і розкішним виглядом, крім приголомшливого дизайну білизна, радує якістю. Для пошиття білизни від "DKaren" використовують сатин і віскозу.

full 8fa0349a97d5538a360dd5510f813755Сатин має шовковисту поверхню і неповторний блиск, сатинова тканина дуже приємна на дотик. Сатин виготовляється з крученої бавовняної нитки подвійного плетіння. Давно було помічено, що чим більше скручена нитка, тим яскравіше блиск. Так з'явився глянець - сатин, що нагадує шовк.

 

Також використовують віскозу дуже приємну і м'яку на дотик, вироби з віскози утворюють красиві складки. Цікава тканина тим, що вона може бути схожа на шовк, шерсть або льон. Все залежить від того, яким способом матеріал був оброблений.

 

"DKaren" наділяє свої вироби приголомшливим зовнішнім виглядом, якістю та комфортом одночасно. Асортимент жіночої білизни від "DKaren" дозволяє кожній представниці прекрасної половини людства, підібрати саме таку білизну про яку вона мріяла і може задовольнити потреби навіть самої вимогливої покупниці. У асортименті є приголомшливі домашні халатики, спокусливі комплекти білизни і вишукані нічні сорочки.

 

Дизайн жіночої білизни ні перед чим не зупиняється, створюючи приголомшливі моделі від самих стриманих до самих спокусливих і сексуальних для впевнених у собі. Що може краще прикрашати білизну ніж витончені мережива, надаючи ефектний зовнішній вигляд.

 

 

full 8eb1a5deda044a8cd0d237d21d210b13Не менш важливим є питання при покупці як правильно доглядати?

Білизна з сатину довговічна і стійка до прання. Вироби з сатину перуться при температурі від 60 ° С до 95 ° С, в залежності від того білизна однотонна або кольорова. Вироби з сатину сушать у розправленому вигляді. Вироби з обробкою розвішують для просушування мокрими. Машинна сушка виробів не рекомендується. Прасують сатинові тканини праскою із зволожувачем.

 

Для виробів з віскози підходить тільки ручне або машинне прання на делікатному режимі при 30 ° C з щадними миючими засобами. Віскозу не можна терти, викручувати або віджимати в центрифузі. Вироби з віскози можна повісити для сушки, не віджимаючи, або загорнути в простирадло і обережно віджати. Віскозу не можна сушити в сушильному пристрої. Гладять віскозу вологою в режимі "шовк" або через вологу тканину.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92