fbpx
0 0 грн.

Як пiдiбрати штори до вашого iнтер’єру?

І ось, ви вирішили змінити у вашій оселі оформлення вікон, зосередивши свою увагу на шторах. Здавалося б, що це надто просто – обираєш колір та дизайн штори, і все, у оселі з’являються нові елементи. Насправді ж, виникають багато підводних каменів, які обов’язково потрібно враховувати при виборі штор. Тому, звернемо вашу увагу на них, щоб придбавши новий елемент інтер’єру, ви були задоволені отриманим результатом.

Отож, перший і найголовніший момент із якого починається вибір штор, є визначення стилю кімнати. Тому, вам потрібно подивитися на кімнату інакше ніж ви дивитеся зазвичай. 

Вам потрібний свіжий погляд на кімнату. Як один із варіантів, можете сфотографувати кімнату, щоб поглянути з іншого боку.  

shto1

Знайдіть у інтернеті, журналах інтер’єри, які найбільше підходять під бажаний для вас. Змоделюйте картинку, як би ви хотіли, щоб виглядало оформлення вікна, оберіть можливі тканини.

При виборі, варто пам’ятати, що вибрані вами штори, можуть змінити візуальне сприйняття кімнати. У випадку, якщо у вас вузьке приміщення, і ви бажаєте візуально наблизити кімнату до квадрату, зосередьте свою увагу на шторах із горизонтальними полосами, які не будуть надто часто повторюватися на полотні. Якщо ж у вас низька стеля у кімнаті – оберіть штори із вертикальними полосами.

shto2

При виборі штор, також варто враховувати освітлюваність кімнатиНаприклад, якщо кімната є світлою, рекомендується обрати щільні штори, що допоможе захиститися від великої кількості світла. У протилежному ж випадку, коли кімнаті бракує сонячних променів, оберіть легкі штори, зі світлої кольорової гами, що нададуть кімнаті відчуття легкості та світлості.

shto3

Якщо ж інтер’єр вашої кімнати виконаний у світлих чи пастельних тонах, можна оживити кімнату, яскравими шторами у поєднанні із яскравими дизайнерськими елементами, наприклад – кольорові подушки на диванчиках, виконані у тому ж кольорі, що й штори; кольорові вази; накидки на стільці; картини і т.д..

Варто пам’ятати, що кожний окремий випадок є індивідуальними, який включає ряд особливостей, нюансів, які ми не в змозі обговорити. Саме тому, орієнтуйтесь на свою інтуїцію та відчуття стилю. Ми ж навели перелік моментів, на які варто звернути власну увагу, та які потрібно обов’язково дотримуватися при виборі. 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92