fbpx
0 0 грн.

Як правильно завтра доглядати за акриловою ванною!

 

Акриловий матеріал має масу перевагу над чавунним і аналогом зі сталі, чим зумовлено його використання у виготовленні сучасної сантехніки. Головна перевага це, звичайно ж, вага, яка набагато менше, ніж у аналогів, і поверхня, точніше її якість, у акрилової ванни вона бездоганно рівна і гладка. Але давайте розглянемо докладніше, що собою являє акрилова ванна.

 

sindyАкрил - це полімер, більш відомий як пластик, його властивості в експлуатації показують себе досить високо, ну це так само і залежить від порядності виробника.

 

Чавунні ванни легко піддаються корозії і відшарування емалі, сталевий аналог боїться навіть легких механічних впливів, жодне з вище перерахованого не відноситься до акрилової ванни, щодо води яка б гаряча вона, жорстка або брудна вона не була, не шкодить акрилу, що підтверджує перевагу над аналогами. Виходячи з вище перерахованого прийшов час виділити основні забруднення з якими може зіткнуться власник акрилової ванни.

 

Звичайний бруд без труднощів можна змити простою водою, якщо бруд підсох, то потрібно скористатися рідким миючим засобом і використовувати м'яку губку або ганчірку, аби уникнути можливості пошкодження поверхні.

 

З засохлим брудом чинимо так само, тільки попередньо замочуємо бруд, якщо забруднення на борту ванни тоді покладіть туди мокру ганчірку або вологу мочалку, якщо проблема криється в основній частині, тоді наберіть у ванну гарячу або теплу воду.

 

Стійкі і вологостійкі забруднення. Якщо мова про засохлу глину ​​або пісок, то варто тільки скористатися миючим засобом для акрилу і дати йому вбратися, якщо мова йде про плями вапна, штукатурки або деревної смоли, то доведеться трохи попотіти. Для таких випадків, можна створити хімічно активне середовище, яке не вступатиме в реакції з акриловою поверхнею. Народними засобами вирішення подібної проблеми вважаються використання оцту і лимонної кислоти. Ні в якому разі не можна забувати, що при прямому контакті засіб несе на ванну руйнівну дію, тому скористаємося їх водними розчинами вони володіють прекрасним очищуючим ефектом. Що для цього потрібно: набираємо 2/3 води у ванну і вливаємо 0,5 л оцту, після перемішування залишаємо на 12-15 годин. З лимонною кислотою принцип той же. Після процедури обполіскуєм ванну теплою водою і миємо  її з рідким миючим засобом.

 

Ванни не можна терти жорсткими і металевими предметами, найкраще вибрати м'яку губку або ганчірку.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92