fbpx
0 0 грн.

Для чого потрiбен силiконовий килимок!

 

Чудова новина для господинь, можна попрощатися з пригорілою їжею запеченою в духовці. Інновація в області кулінарії силіконовий килимок, його можна використовувати і для розкочування тіста і для випікання замість старого пергаменту. Багато хто нововведення не оцінив, і до сих пір схильні вважати, про нездатність його замінити «бабусин метод». За фактом силіконовий килимок може не тільки замінити пергамент, а й значною мірою його перевершує

 

255559522 4 644x461 silikonovyy-kovrik-dlya-raskatki-testa-kovrik-dlya-zapekaniya-kovrik-dl-dom-i-sad 1

 

Властивості термостійкого харчового силікону

 

Термостійкі килимки дозволять Вам випікати улюблені страви зовсім без жиру, що дозволяє зробити їх ще й більш корисними. Спеціальна структура не дозволяє прилипати підгорівшій їжі. Килимку властиво рівномірне нагрівання поверхні, через що в процесі приготування їжа буде менше пригоряти і пропікатися буде рівномірно. Якісний силіконовий килимок з термостійкими властивостями здатний витримувати температуру нагрівання до 260 С. Килимок має щільну структуру поверхні, і може витримати до 2000 використань.

 

Практичне застосування та догляд

 

Килимок корисний не тільки в момент випікання, але і в процесі приготування тіста. Всі ми знайомі з ситуацією коли, скільки не підсипати борошна, тісто все одно прилипає. При використанні силіконового килимка можете попрощатися з цим, тепер Вам потрібно подбати, лише що б тісто не прилипало до рук, до килимка воно вже не прилипне. У продажі є спеціальні килимки з розміткою, яка допомагає робити коржі одного розміру. Є килимки з візерунками, вони створюють гарний візерунок на нижній частині випічки. На таких килимках є тиснення з різними картинками, який Ви побачите потім на випічці. Для випікання просто укладаємо килимок на сухий піддон, і вже на нього викладаємо майбутню випічку. Використання рослинного масла тепер зовсім не обов'язковим, перевірено, що до поверхні термостійкого килимка не прилипає навіть підгорівший цукор.

 

Поради по догляду та вибору килимка

 

Силіконовий килимок спрощує процес випічки, а догляд за ним так само не складе ніяких труднощів, адже до нього нічого не липне, що спрощує догляд до мінімуму. Якщо випікання вироблялося без жиру то килимок досить промити теплою водою, якщо знадобиться, можна використовувати миючий засіб. На цьому процедура по догляду за килимком завершена, перейдемо до вибору якісного килимка.

 

Головне - це не купувати дешеві килимки, заощадивши на ньому, ви можете не тільки отримати неякісний товар, але і він ще може завдати шкоди здоров'ю!

 

Килимки найкраще вибирати товщиною не більше 0,4-0,5 см., Що б їжа рівномірно пропеклася. При покупці нового килимка потрібно «пропекти» килимок самостійно в духовці не менше 2-х годин, розігрівши духовку до 240 С. Як ви переконалися вже самі силіконовий килимок це річ в будинку потрібна і практична. Вибирайте для своєї родини тільки найкраще, Ваш надійний інтернет-магазин Next-buy!

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92