fbpx
0 0 грн.

Подушки для сна

Дуже важливо знайти підходящу саме вам подушку, якщо ви хочете добре висипатися щоночі. Однак вибір не завжди легкий, адже існує багато матеріалів і розмірів, і ви можете бути розгублені, коли почнете пошук. Ось керівництво по найважливішим міркувань, щоб ви могли знайти ідеальну подушку:

Натуральні і синтетичні наповнювачі

Існує два види наповнювачів подушок: натуральний і синтетичний. Вони діляться на окремі типи, і правильний вибір для вас, залежить від того, як ви спите і чи маєте ви які-небудь проблеми з алергією.

Натуральні наповнювачі є в трьох варіантах: пір’я, пух або комбінація з двох. Вони походять від качок і гусей. Пір'яні подушки забезпечують міцну підтримку, тоді як пухові подушки м'якші і легкі. Ці подушки зазвичай формуються під форму голови і забезпечують хорошу, довготривалу і зручну підтримку.

Однак, якщо ви страждаєте на алергію, синтетичні наповнювачі не найкращий варіант для вас.

Синтетичні наповнювачі

Існують різні типи синтетичних наповнювачів, виготовлених із синтетичних волокон. Такий вид наповнення часто є кращим вибором для страждаючих на алергію.

Вони є в різній твердості, від дуже м'якого до досить твердого. Однак пухові подушки все одно залишаються найбільш м'яким варіантом. Дешеві наповнювачі часто можуть бути кусковими, тому краще вибрати високоякісну подушку.

Якщо ви хочете міцну подушку, піна пам'яті є хорошим варіантом. Це особливий тип наповнення, який часто використовують люди, що страждають від болю в спині і болю в шиї, тому що вона забезпечує дуже хорошу підтримку.

UHMRQ croper ruЯка подушка підходить вам?

Коли мова йде про вибір твердості вашої подушки, все залежить від вашого рівня комфорту. Однак в якості основного керівництва рекомендуються різні рівні твердості в залежності від положення, в якому ви спите.

Наприклад, якщо ви спите на животі, м'яка подушка є найкращим варіантом, тому або м'який поліестер, або натуральна пухова подушка. Це забезпечить правильний рівень підтримки і збереже хребет в природному положенні.

Якщо ви спите на спині, найкраще підійде подушка середньої твердості. Це забезпечить вам підтримку плеча і тримає голову вгору, поки ви спите, не натискаючи її вперед.

Якщо ви спите на боці, рекомендується використовувати міцну подушку, що може означати використання подушки з піни пам'яті. Це забезпечить необхідну підтримку вашої шиї і допоможе зберегти хребет в природному положенні.

Розмір подушки, яку ви обираєте, залежить в основному від розміру вашої ліжка. Подушки випускаються в широкому діапазоні розмірів, від стандартного до великого, тому враховуйте розмір вашої ліжка, коли ви вибираєте нові подушки.

Є також подушки для всього тіла, які можуть використовуватися людьми, страждаючими від болю в спині.

Поради

Рекомендується міняти подушки кожні кілька років. Вони стають збитими і втрачають підтримку з часом, тому, якщо ви виявите, що ваша подушка не така зручна, як колись, можливо, пора замінити її. Подушки також можуть стати негігієнічними після багатьох років використання, і це хороший привід, щоб замінити їх на нові.

Щоб позбутися від пилу в подушці, ви можете пропускати її через сушилку протягом 10 хвилин кожні кілька тижнів. Однак перевірте, чи можливо це, перед покупкою.

Ви також повинні уникати покупки дешевих подушок, якщо це можливо. Постарайтеся витратити стільки, скільки зможете собі на подушку, тому що це буде інвестиція в ваше здоров'я. Навіть дорога подушка - це невелика ціна, яку потрібно заплатити, якщо вона допомагає вам добре спати щоночі.

Якщо ви хочете спокійно спати по ночах і прокидатися розслабленим і оновленим, важливо вибрати нову подушку для ліжка. Проведіть деякий час, переглянувши  різні параметри, а потім почніть пошук ідеального варіанту.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92