fbpx
0 0 грн.

Постільна білизна по сезону

Ми міняємо своє взуття і одяг по сезону, але чи повинні ми робити те ж саме з домашнім текстилем? Якщо у вас немає відповідної постільної білизни, так! Взимку ваші постільні приналежності повинні бути не такі, як влітку. Якщо ви проводите свої ночі, крутячись і повертаючись, тому що вам дуже жарко або занадто холодно, варто задуматися про придбання постільних речей на кожен сезон. Це може допомогти не тільки в зміні температури, але і в піднятті настрою. Це особливо корисно в холодні зимові місяці, коли люди більш сприйнятливі до сезонної депресії. Невеликі зміни можуть викликати у вас настрій для нового старту. У цій статті ми розглянемо, які тканини найкраще підходять для кожного сезону, і що потрібно зробити, щоб підготувати вашу спальню до майбутнього сезону.

Visitors blog sheets

ПОСТІЛЬНА БІЛИЗНА ДЛЯ ВЕСНИ

Весна - ідеальний час, щоб змінити важкі зимові комплекти на щось більш легке і прохолодне. Коли на вулиці теплішає, і з'являються квіти і яскраві фарби, цілком природно привнести деякі забавні акценти в вашу спальню. Барвиста постільна білизна - ідеальний спосіб зробити це. Спробуйте вибрати світлі кольори або пастелі, щоб дійсно отримати весняний настрій. Зосередьтеся на дихаючих тканинах, які не будуть парити. Зверніть увагу на м'яку, прохолодну тканину, таку як сатин, шовк, бамбук і льон, вона добре вбирає вологу, а льон і бамбук ще й антибактеріальні.

ПОСТІЛЬНА БІЛИЗНА ДЛЯ ЛІТА

Літні і весняні комплекти дуже схожі, однак, коли настають спекотні дні, вам захочеться щось набагато більш прохолодне, щоб спати. Вибереть білизну з більш прохолодної  тканини, такої як шовк. Шовк регулює температуру вашої шкіри і дозволяє вам відчувати себе більш комфортно, коли температура підвищується. Ваше тіло буде залишатися в ідеальній температурі всю ніч. Оскільки пастельні кольори найкраще підходять для жарких днів, вибирайте білі або світлі шовкові простирадла і наволочки. Це дозволить вам спати комфортно в найспекотніші літні ночі. Якщо ви шукаєте варіант трохи дешевше, це сатин - завдяки свому невеликому блиску, він схожий на сам шовк.

ПОСТІЛЬНА БІЛИЗНА ДЛЯ ОСЕНІ

Коли температура починає падати, приходить час прикупити більш теплі комплекти. Віддайте перевагу текстилю, який виготовлений з бамбука або фланелі. Ви також можете додати більш теплу ковдру для додаткового комфорту! Якщо ви дійсно хочете потрапити в настрій осені, спробуйте глибокі відтінки, такі як бордовий або шоколадний. Додайте текстуровані аксесуари для ліжка, такі як подушки в якості останнього штриха.

ПОСТІЛЬНА БІЛИЗНА ДЛЯ ЗИМИ

Зима - це пора, коли вам дійсно потрібно інвестувати в тканини і постільні приналежності, які будуть тримати вас в теплі і затишку. Звичайна постільна білизна занадто холодна для зими, тому ви можете приглянути собі комплект з фланелі або бамбуковий. І, звичайно ж, ніякі зимові постільні комплекти не зігріють вас без теплої пухової ковдри. Ви також можете скористатися пледом або покривалом, якщо все ще відчуваєте, що вам трохи холодно.

Отже, чи потрібно міняти постільну білизну кожен сезон? Тільки якщо у вас немає відповідної! Якщо ви не хочете витрачати багато грошей на постіль, загляньте в Next-buy. У нас величезний асортимент домашнього текстилю в різних видах тканини, для діток і дорослих. Наші менеджери в будь-яку хвилину дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть вам з вибором.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92