fbpx
0 0 грн.

Столові сервізи купити в Україні. Найкращі ціни!

Будь то власна кухня або ресторан, столовий сервіз є важливою складовою. Часто кажуть, що столовий сервіз демонструє художній погляд господині. Ті, хто знає про свій будинок і гостинність, люблять робити заяву стилю, використовуючи різноманітний посуд, коли вони приймають гостей вдома. Столовий сервіз зазвичай включає в себе обідні, супові, салатні, десертні тарілки і т. д. Іноді навіть чайні або кавові чашки, склянки для води. Якщо у вас виникли проблеми з вибором того, який столовий сервіз найкраще підходить на вашу кухню, прочитайте цю статтю до кінця.

Кількість предметів в столовому сервіз

Сервіровка місця зазвичай складається з двох-трьох тарілок на людину, тобто тарілки для обіду, супу і салату, також сервіз може включати в себе блюдечка для десерту, чашки і стакани. Можливо, вам доведеться докуповувати столовий сервіз або деякі предмети окремо. Якщо ви любите приймати багато гостей, набір посуду з 12 або 24 предметів ідеальний для вас.

Матеріали столових сервізів: порцеляна або скло?

Перш ніж ви почнете думати про форми і кольорі, корисно почати пошук, зосередившись на матеріалі, який вам подобається. Матеріали столових сервізів включають порцеляну і скло. Кожен тип посуду має свої переваги, які можуть допомогти вам зробити свій вибір:

• Порцеляна: Цей універсальний матеріал який має непористу поверхню і відмінну довговічність, викликану високими температурами випалу. Цей посуд придатний для використання в мікрохвильовій печі і посудомийній машині. Багато ресторанів і готелів використовують столові сервізи з порцеляни, тому що вони дуже гарні в тривалому використанні.

• Скло: Сервізи столові зі скла легкі і свіжі. Вони представлені в прозорих, непрозорих або кольорових різновидах і в широкому спектрі прикрас і візерунків. Такий посуд виглядає так само красиво, як і посуд з порцеляни. Крім того, скло гарантує, що ваші столові прилади стійкі до подряпин, мікрохвильової обробки і довговічні.

Справа в тому, що кожен матеріал має свої переваги і недоліки. Одні більш практичні, в той час як інші виглядають краще, обов'язково пам'ятайте про це при виборі посуду.

Як щодо кольору, форми і розміру?

Традиційний білий посуд є найпопулярнішим і самим універсальним, тому що:

• їжа виглядає найкраще на білій тарілці;

• білі тарілки легко замінити, коли вони поб'ються.

В якості альтернативи ви можете вибрати кольори, які доповнюють відтінки вашої кухні або меблів. Ви можете вибрати прозорі або пастельні відтінки з квітковими або геометричними малюнками. У будь-якому випадку, вибирайте кольори посуду, які приємні для очей. Кажуть, що теплі кольори, такі як червоний і жовтий, підвищують апетит людини, а сірі і сині кольори зменшують голод. Барвисті тарілки або тарілки з візерунками можна поєднувати з білою базою.

Круглий - це універсальна форма для зручності і простоти заміни. Однак, якщо у вас довгий вузький обідній стіл, квадратні тарілки можуть виглядати краще на ньому. Коли справа доходить до розміру, виберіть той, який буде вписуватися в ваші шафи і посудомийну машину!

Варіанти столових сервізів численні, але відмінність матеріалів і форм - це один із способів зробити вибір за типом, який буде найкраще підходити вам. Якісні столові сервізи ви можете купити в нашому інтернет-магазині «Next-buy». Багатий асортимент і відомі виробники зроблять вашу покупку приємною і довговічною, наприклад столовий сервіз luminarc стане надійним придбанням для власного використання або подарунка! Ми сподіваємося, що ця стаття допомогла вам зробити правильний вибір. Всього найкращого!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92