fbpx
0 0 грн.

Корисна покупка: кухонні ваги!

Дуже корисна річ - кухонні ваги. Вони звичайно не обов'язкові, але прийдуть на допомогу людям, що худнуть, або господаркам які люблять експериментувати, і потрібно строго дотримуватися рецепта.

 

600 bigКухонні ваги бувають механічними або електронними. Механічні не настільки точні, за ціною вони дешевші електронних, а й поступаються в точності. Такі ваги не потребують джерелі живлення і досить довговічні, якщо вам не потрібно знати точну вагу продукту то такі ваги вам цілком підійдуть.

 

Якщо ж важлива точність визначення ваги, то краще вибрати ваги електронні. Такі ваги точно покажуть масу продукту на дисплеї, і можуть мати додаткові функції. Такі ваги відрізняються оригінальністю дизайну, але вимагають до себе дбайливого ставлення і джерело живлення.

 

Крім того, що ваги бувають електронні або механічні, їх так само ділять на вигляд конструкції, плоскі і з чашею. Як правило, механічні мають якусь платформу з невеликими бортиками. Така платформа або чаша дуже знадобляться якщо ви захоплюєтеся випічкою, ще краще якщо платформа знімна, зручно і в експлуатації і в догляді.

 

Переваги плоскою платформи в тому, що на ньому можна зважувати габаритні продукти в упаковках або пакетах, які не поміщаються в чашу. Вантажопідйомність таких ваг найчастіше до 5 кг. Якщо ваги вам потрібні для підрахунку калорій, вагою на 3 кг вам буде цілком достатньо.

 

Електронні ваги крім основної функції можуть мати додаткові можливості, але це відрізняється в першу чергу на ціну товару. Функція «обнулення», допоможе в приготуванні їжі з багатьох інгредієнтів, є ваги де можна поміняти або переводити кілограми в фунти. Є ваги з таймером або годинами.

 

Дуже корисна річ електронні ваги з підрахунком калорій. Найчастіше вони мають список продуктів з кодами, і після введення коду, автоматично видають кількість калорій в звішувати продукті і харчову цінність. А якщо такий годинник оснащені ще і пам'яттю, то не важко точно стежити за своїм харчуванням.

 

kuxonnye-vesy 5Бувають ваги які вміють визначати обсяг рідини. Якщо консервація - це ваше все, тоді ці ваги вам просто необхідні.

 

Практично кожні ваги вимикаються автоматично, що б запобігти зайва витрата енергії. Ваги можуть працювати на акумуляторних або звичайних батарейках, а так само можуть бути мережеві.

 

Вибрати ваги які вам до душі не тільки через функціональності, але і зовні, не проблема. На сьогодні виробники випускають ваги різноманітних кольорів і з різним дизайном. Так що підібрати ваги під інтер'єр не проблема.

 

Роблять ваги з самих різних матеріалів з дерева, пластика, скла або нержавіючої сталі. Останні найпрактичніші і міцні, вони стійкі до подряпин і механічних впливів. 

 

Що дійсно рідкість це ваги з дерева, вони вимагають ретельного зберігання, дерево боїться вологи, тому варто вибрати для них сухе містечко. Щодо скляних ваг не потрібно перевищувати допустимий вага, так би скляна поверхня не лопнула. Чистити такі ваги без проблем, просто протерти. Пластикові ваги самий бюджетний варіант, і за ним просто доглядати. Єдине, що такі ваги не варто залишати на сонці, колір може вигоріти!

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92