fbpx
0 0 грн.

Якiсний посуд з керамiчним покриттям!

 

Щоб приготувати справді смачну їжу, смак якої знайомий нам з дитинства не потрібно запікати їжу в печі, для цього нам лише потрібна якісна каструля. Той, хто хоч раз користувався керамічним посудом, навряд чи зможе від нього відмовитися або поскаржитися на його багатофункціональність. У чому ж унікальність керамічної каструлі?

 

Одна з основних переваг керамічної каструлі - це здатність зберігати не тільки насичений аромат страви, але й максимум вітамінів і корисних речовин. Керамічна каструля, як і інший посуд з глини, нагрівається в лічені секунди, а після закінчення приготування ще довгий час підтримує температуру. Вона відрізняється стійкістю до високих температур до + 220 ° С, за рахунок чого може використовуватися на газовій плиті, в духовці і навіть мікрохвильовій печі. Крім того, на відміну від іншого антипригарного посуду, керамічна каструля стійка до механічних впливів, тому Ви цілком можете використовувати металеві ложки і лопатки. І, звичайно ж, неможливо не сказати про її екологічність, адже кераміка є абсолютно безпечним матеріалом, який не вступає в реакцію з продуктами і не виділяє ніяких сторонніх речовин.

 

При виборі керамічної каструлі необхідно звернути увагу на два важливі чинники. По-перше, на її вагу. За рахунок потовщеного корпусу така каструля не може бути легкою. Товщина дна повинна становити від 4 мм до 7 мм. Кращими вважаються каструлі з шестишаровим дном, що позитивно впливає на її теплопровідність, міцність, а також антипригарні властивості.

 

full DSC00314

Візьміть в руку сковороду або каструлю. яка вам сподобалася. Важка? Це добре. Товсте дно і стінки посуду – запорука її довгої служби. Безумовно, сковорода не вся зроблена з кераміки, всередині – метал. Якщо метал тонкий, посуд швидко деформується, а значить, втрачає більшість своїх “плюсів”. В основному має значення товщина дна. Звичайно, виміряти її самостійно вам не  вдасться, але в документації цей показник повинен бути відображений в обов’язковому порядку.

 

По-друге, показниками якості є також спосіб нанесення керамічного покриття. Рекомендується віддати перевагу методу напилення кераміки на литий виріб. Другий дешевший, а відповідно і менш якісний, спосіб полягає в нанесенні кераміки на металевий диск, якому надалі за допомогою преса надають форму каструлі.

 

Не останню роль при виборі також відіграє розмір, форма і колір каструлі. Тут, звичайно ж, немає чітких рекомендацій, тому покладатися варто тільки на власні потреби і смаки.

 


Каструлі з керамічним покриттям не вимагають спеціальних умов догляду. Єдине правило, якого слід дотримуватися, - це уникати різкого перепаду температур, а також падіння каструлі. У результаті цього можуть з'явитися відколи, і каструля втратить свої антипригарні властивості.

 

В керамічному посуді їжа рівномірно готується і практично ніколи не пригорає. Секретів ніяких немає: усередині дно керамічної сковороди має невеликий рельєф: завдяки цьому готуються продукти прилягають до нього не щільно, і пригорання виключається. А із зворотного боку дна керамічної сковороди можна побачити опуклі ребра: вони накопичують тепло і потім ще досить довго його зберігають. У керамічних каструлях дно звичайне, плоске, але, погодьтеся, ризик пригорання супу набагато менший, ніж котлет.

 

Виробники вже зрівняли пропозицію з попитом і навіть перевищили перший. Ринок насичений сповна: посуду з керамічним покриттям в магазинах багато. Це нормально: ще не всі зрозуміли його переваги, потенційних покупців на сьогоднішній день поки що більше, ніж тих, хто купує, але ситуація, як прогнозують експерти, повинна вирівнятися.

 

Купуйте лише якісний посуд. Інтернет-магазин Next-buy пропонує Вам великий асортимент керамічного посуду та посуду з інших не менш популярних металів.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92