fbpx
0 0 грн.

Комфорт і затишок - це просто!

 

Головними елементами комфорту, яких потребує кожна людина, комфорт і затишок. У кожного з нас є свій особистий простір для відпочинку фізичного і морального. Адже приємно після повернення додому відпочити від суєти і насичених буднів.

 

Головний спосіб розслабиться і набратися сил - це сон або навіть легка дрімота. Ближче до літа нам вже набридають важкі ковдри, які віддають тепло тільки через тривалий час. У такому випадку прекрасною альтернативою зимового ковдри можна назвати махове покривало. Це м'яке покривало яке огортає вас своїми м'якими ворсинками яке не тільки зігріває, але й надає затишок.

 

full da3eb342850b20d2a13d43299e6ee994Поверхня махрової тканини складається з ворсинок. Махрова тканина володіє неповторними природними властивостями добре поглинати вологу, дозволяючи тілу вільно дихати. Так само махрова тканина володіє легкими масажними властивостями не викликаючи дискомфорту і подразнення.

 

Махрові покривала діляться на кілька типів по тканинах і кольорах. Найціннішими вважаються покривала з бамбукового волокна. Крім приємної поверхні махрової тканини, бамбукове волокно володіє багатьма перевагами перед іншими аналогами. Бамбукова тканина - це екологічно чисте волокно, що володіє гіпоалергенною дією і антибактеріальними властивостями. Доведено, що вироби з бамбукової тканини не збирають бактерії, а за короткий проміжок часу позбавляються від них природним шляхом. Такі неймовірні властивості бамбукові вироби не втрачають з часом і не зникають після численних прань.

 

Простота догляду за махровим покривалом з бамбука вражає, вони добре переносять машинне прання, але не віджимання, віджимати такі вироби краще в ручну. А самі прикрі забруднення як це не дивно зникають при звичайному пранні в холодній воді. Їх немає потреби гладити, а сушити краще на свіжому повітрі, це покращить позитивні якості махрової тканини, збереже її м'якість і пухнастість. Детальніше по догляду за виробами з бамбукової тканини ви можете дізнатися зі статті "Правда про бамбукову тканину".

 

Забарвлення таких покривал можуть бути найрізноманітнішими, вони можуть бути однотонними або прикрашені шикарним малюнком. Дуже популярним способом декорування махрових покривав є бордюри. Бордюри - це візерунок розміщений в низу і верху покривала горизонтальними смугами. Різні візерунки та орнаменти прикрасять ваше покривало найкращим чином. Так само махрове покривало може бути прекрасним подарунком для дорогої вам людини. Різноманітний дизайн дозволить Вам вибрати саме те, що Вам потрібно.

 

Бажаємо вам приємних і корисних покупок, Ваш надійний інтернет-магазин Next-buy!

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92