fbpx
0 0 грн.

Обираємо тектиль у вашу спальну кiмнату!

Спальна кімната – це місце, де зберігається справжнє королівство текстилю. Саме текстильне оформлення створює затишок, без якого навіть найбільш розкішний інтер’єр може здаватися без ізюминки. Отже, на що потрібно звернути увагу при виборі текстилю для спальні?


Розпочнемо підбір текстилю від спального місця, що може стати справжньою точкою для творчості. Завдяки поєднанні кольорів, оригінальних фактур та матеріалів ви зможете створити вишукану композицію з текстилю.


Обираючи текстиль у вашу спальню, варто обирати натуральні тканини. Такі тканини будуть не лише естетично красивими, але й створять особливі враження, та будуть приємними на дотик. До натуральних тканин, яким потрібно надавати перевагу можна віднести бавовну, льон, шовк (сатин). Ці тканини є по-перше екологічними, а також гіпоалергенними. Обираючи ж кольорову гаму текстилю не варто використовувати агресивно яскраві кольори, а також їх поєднання. Причиною цього є те, що дана кімната призначена для відпочинку та релаксації.


Якщо ви вирішили, здійснити текстильне оформлення спальної кімнати у білих, молочних тонах – то це безумовно безпрограшний варіант, що надихне вас свіжістю та чистотою. Використовуючи світлі текстури та тканини ви підкреслите глибину світлого кольору кімнати.

po2
У випадку, якщо вам хочеться більш яскравих кольорів, то можна розбавити білий колір кімнати оригінальними вкрапленнями синього, зеленого чи блакитного. Така кольорова гама додадуть кімнаті жвавості та відволічуть власника від одноманітності та монотонності.

po1
Якщо ж ви досить смілива особистість, то впевненні, що світла спальна кімната, навпаки буде додавати вам втоми, тому ви будете обирати стилістику кімнати у яскравому та інтенсивному оформленні. Вашу кімнату, може прикрасити текстильний дизайн, який гармонійно поєднується із загальним оформленням кімнати.

po3
Саме тому, не бійтесь експерементувати! Внесіть у вашу квартиру прекрасних та якісних елементів разом з нашим інтернет-магазином!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92