fbpx
0 0 грн.

Дитяча постiльна бiлизна, що потрiбно знати при виборi?

Діти – квіти життя! Так, це справді так! Всі батьки прагнуть  створити прекрасні умови для розвитку своєї дитини та бажають забезпечити свою дитину лише якісними речами, починаючи від здавалося б звичайних дрібничок у вигляді іграшок та завершуючи дизайном дитячої кімнати. Особливу увагу батьки звертають нa якість одягу та дитячої постільної білизни, оскільки саме ці речі дозволяють вашій дитинці розвиватися та гарантують здоровий сон!

post2

Всі батьки постають перед питанням, на що ж потрібно звертати особливу увагу при виборі дитячої постільної білизни? Отож, спробуємо разом знайти відповідь на це дуже актуальне питання!

Спробуємо подумати, що ж в першу чергу буде цікавити вас при виборі постільної білизни для вашого малюка. Найперше ви звернете увагу, на те на скільки ця білизна буде безпечною. Як показує практика, при виборі безпечної постільної білизни потрібно звертати увагу на склад тканини, найкращим ж варіантом буде бавовняна постільна білизна. Плюсами такої тканини являється те, що вона чудово пропускає повітря, що створює відмінну терморегуляцію вашого малюка. Окрім того, така тканина не визиває жодних алергічних реакцій. Тому, в першу чергу звертайте свою увагу на етикетку, щоб бути впевненим у безпечності обраного вами товару.

Також, найкраще купувати дитячу постільну білизну у якій немає гудзиків, щоб забезпечити власну дитину надійним сном. Адже кому як не вам, батькам знати, що дітки особливо полюбляють пробувати все на смак та дотик!

Наступний момент, на який варто звернути свою увагу це є розмір комплекту та його комплектацію. Як правило, всі сучасні дитячі комплекти постільної білизни виконані у стандартних розмірах, а от їх комплектація буває різною і тут вибір є дуже великим.  Стандартний комплект дитячої постільної білизни для малюків складається із простині, наволочки, підодіяльника. Сучасні ж комплектації урізноманітнились – покривалом, захисними бортиками, додатковою пласкою подушкою. Саме тому, при виборі, потрібно враховувати власні можливості та потреби!post1

Ще одним досить важливим моментом, являється зручність та практичність даної постільної білизни, а також цінова політика комплекту. Варто пам’ятати, що дорого це не означає якісно. Але й потрібно враховувати, що і надто дешевою дитяча постільна білизна не може бути. Тому не варто орієнтуватися лише на цінник, а потрібно перевіряти якість товару і надавати перевагу перевіреним фірмам-виробникам. Одним із таких виробників, є First Choise, що гарантує безпечну поcтільну білизну для вашого малюка, а завдяки своїм оригінальним малюнкам ваша дитинка буде у захваті!

Кольорова гамма та візерунок, напевно являються основним двигуном вибору. Проте, потрібно пам’ятати, що кольорова гама дитячої постільної білизни досить сильно впливає на дитину.

Наприклад, синій колір, зокрема його легкі та ніжні відтінки, найбільш актуальний для дитячої постільної білизни, якщо ваш малюк є досить гіперактивним. Адже цей колір стабілізує емоційну напруженість та сприяє спокійному відпочинку та сну.

Жовтий – чудовий вибір для пасивних діток, такий колір провокує дитину до зацікавленості світом, прекрасно підіймає настрій.

Зелений колір – заспокоює та створює розслаблюючу атмосферу.

Коричневий колір – також має заспокійливі властивості, проте варто обирати світлі його відтінки, оскільки темний коричневий викликає протилежні від очікуваного результати.

Червоний колір – колір, що найменш бажаний для дитячої постільної білизни.

Не варто також обирати насичені фіолетові, сірі та чорні комплекти постільної білизни, оскільки вони приводять до депресивних станів.

Для новонароджених малюків найкраще обирати легкі, ніжні, пастельні відтінки бежевого, блакитного, рожевого, жовтого, бажано без яскравих п’ятен та малюнків, малюнки мають бути милими і не агресивними.

Сподіваємося, що у вас більше не залишилося жодних питань, щодо вибору дитячої постільної білизни, тому тепер сміло можна робити свій вибір!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92