fbpx
0 0 грн.

Постiльна бiлизна з ранфорсу: у чому секрет?

Серед різноманітності комплектів постільної білизни іноді дуже важко зробити правильний вибір. Ще важче зробити вибір тоді, коли склад білизни є незнайомим, та окрім того – зовсім незрозумілий. До такої постільної білизни можна віднести білизну із красивою назвою ранфорс.Тому давайте спробуємо розшифрувати цю загадкову назву.

ranfors2

Ранфорс – це натуральна бавовняна тканина, що за своїм складом найбільш схожа до бязі. Проте, тканина ранфорс, характеризується більшою практичністю та має особливі властивості. В основі ранфорсу лежить те ж переплетення ниток, що й у бязі, але суттєвою різницею виступає міцність ранфорсу, що відносять до середньої. Завдяки цьому, ранфорсу властива висока  зносостійкість, що й надає даній тканині переваги у порівнянні із бяззю.

ranfors3

Що ж можна віднести до особливих властивостей ранфорсу? Виробники цієї сучасної тканини, запевняють, що ранфорсу властиво пристосовуватися до температури повітря у приміщенні. Тобто, у зимовий період – допоможе вам зігрітися, а у літній – надасть відчуття прохолоди. Погодьтесь, ідеально у будь-якій ситуації?

ranfors4

Ще однією якісною характеристикою ранфорсу є його надзвичайна м’якість. Тканина чудово поглинає вологу та забезпечує доступ повітря. Чудовою перевагою виступає те, що ранфорс не накопчує статичної енергії.

Тканина ранфорс, зваблює ще й тим, що не потребує особливого догляду. Він практично не мнеться та легко переться. Хоча, прати постільну білизну із ранфорсу рекомендують при температурі не вищій 40 градусів, та прасувати праскою, нагрітою до середньої температури.

Незважаючи на те, що постільна білизна із ранфорсу має значну кількість переваг, ціна білизни має доступну цінову категорію, що дозволить вам порадувати не лише себе, а й своїх близьких.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92