fbpx
0 0 грн.

Як обрати штори в залежностi вiд типу вiкна?

І от ви щаслива власниця нестандартного дизайну вікна. У вас виникають сотні питань, стосовно того, як оригінально розмістити штори, як приховати усі можливі недоліки та як підкреслити усі переваги? Тому спробуємо допомогти вам, надавши можливі ідеї чи підказки.

Отож, варіант перший. Ви власниця вікна із дверима на балкон. Розглядаючи цю ситуацію, здається, що позитиви є – це функціональність, а от мінуси – здається, можуть перевершити усі плюси. Мінусом являється зовнішній вигляд, який потрібно якось приховати. Помилкою багатьох власниць, у спробі приховати недолік вікна є надмірна увага до вікна, замаскована у масивних шторах та тюлях, що лише навпаки привертає увагу. Доцільно ж навпаки, прикрасити вікно звичайною шторою без жодних рисунків, можлива легка оригінальна текстура тканини штори. Для більшої  оригінальності вигляду вікна, штору з одного боку можна підібрати і зчіпити оригінальним декором.

shtora1

Варіант другий, у вас кутове вікно. На перший погляд здається, що його просто неможливо декорувати шторами. Проте таке уявлення є помилковим. Таке вікно, найкраще декорувати карнизом по  всій довжині вікна, щоб розмістити штори по обидва боки.

shtora3

Випадок третій – напівкруглі вікна, які можуть бути різними у діаметрі чи мати інші свої особливості, від яких не змінюється суть вікна. Для всіх вікон такого типу, карниз рекомендується встановлювати вище пройому вікна. Такі високі штори нададуть кімнаті помпезності, та візуально додадуть висоти.

shtory8

Якщо ж ви щаслива власниця, округлих вікон, то ми б не радили декорувати такі вікна шторами, оскільки за своєю формою такі вікна вже є довершеними. У разі ж, якщо неможливо обійтися без штор, так як прагнете приховати від сторонніх очей вашу оселю, скористайтеся стандартною декорацією вікна, не обтяжуючи масивними узорами, щоб не руйнувати красу вікна.

shtora2

Як результат, навіть досить складні на перший погляд випадки можна оригінально прикрасити, надавши вашому інтер’єру вишуканості!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92