fbpx
0 0 грн.

Творчий, Ultra Violet

Відомі фахівці з кольором Pantone представили Ultra Violet в якості кольору 2018 року. Сміливий, далекоглядний фіолетовий відтінок - це освіжаючий вибір - той, який відрізняється складним, що викликає, але вдумливим - і універсальним відтінком, який символізує експериментування і невідповідність.

Вибір кольору Pantone в 2018 році говорить про зростаючу популярність за минулий рік сміливих дорогоцінних відтінків і про перехід від більш м'яких пастелей, які останнім часом домінують в світі дизайну.

Про колір 2018 року

Драматично провокаційний и продуманий фіолетовий відтінок », Ultra Violet передає оригінальність, винахідливість і перспективне мислення, що вказує на майбутнє.

Універсальний колір, який кричить творчістю, Ультрафіолетовий символізує експериментування та невідповідність, і це колір, який змушує нас виходити за рамки.

Ультрафіолет може перетворити кімнату в екстраординарне самовираження, або, навпаки, може пом'якшити приміщення спокійним сучасним поєднанням.

Але як саме? Якщо ви звикли до нейтральних кольорових схем, відмінним місцем для початку є використання Ultra Violet на "внутрішніх" меблях. Для більшого впливу, подумайте про додавання кольорів в кімнату для гостей або ванних кімнат, обидва цікаві місця для експериментів із кольором.

Інститут кольору Pantone

Pantone Color Institute - це консалтингове обслуговування в Pantone, яке прогнозує глобальні тенденції кольору і консультує компанії за кольором в ідентифікації бренду і розробки продукту, для застосування та інтеграції кольору в якості стратегічного активу. Визнаний у всьому світі як провідне джерело інформації про колір за допомогою сезонних трендових прогнозів, призначених для користувача колірних рішень і рекомендацій по палітрі для продукту і фірмового стилю, Pantone Color Institute співпрацює зі світовими брендами, щоб використовувати силу, психологію і емоції кольору в своїй стратегії дизайну.

Натхнення кольором 2018 року

Щоб показати, наскільки універсальний Ultra Violet, ми розглянемо, як фіолетовий колір і його різні відтінки були використані в найкрасивіших будинках по всьому світу.

  1.  НЬЮ-ЙОРК, СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ
  2. 2
  3. 1
  1. Нью-Йорк є однією з найбільших столиць дизайну в світі, і жителі міста, як відомо, ризикують у всьому: від моди до їжі та інтер'єрів. Який найкращий спосіб додати драматичнтий спалах, ніж включити складний дизайн плитки? Ванна кімната, яка в більшості випадків є бездоганно білою, може бути миттєво змінена незвичайною плиткою і кольоровими акцентами.

    Особняк Парк-авеню, Верхній Іст-Сайд, Манхеттен - незвичайна кольорова комбінація темно-зеленого і фіолетового кольорів прекрасно працює в лаундж, повному характеру.

  2. ЛОНДОН

5

4

  1. Park Walk IV, Челсі, Лондон - Фіолетовий був використаний для покриття стін в цій вузькій їдальні. Сміливий погляд доповнюється золотими акцентами.

  2. Duncan Terrace, Ислингтон, Северный Лондон - Немає нічого дивного в комбінуванні кольорів, і тут, зіставлення дивана і люстри в різних ступенях фіолетового кольору, має великий ефект.

    1. ПАРИЖ, ФРАНЦІЯ6
    • РИМ, ІТАЛІЯ
    • 99

    Чи є місце з більш розкішною і королівською спадщиною дизайну, ніж Франція?

    У той час як більшість будинків і квартир в Парижі зберегли свій багатовіковий характер, ці домовласники додали кольорові меблі в вітальні і спальнях.

    Via dei Volsci, Монті-Сан-Лоренцо, Рим - Італія підготувала щось зовсім незвичайне - садові ступені, в ультрафіолетовому кольорі створюють атмосферу для творчості.

    88 10

    Рю де Шантильи, Монмартр Сакре-Кер - Південний Пігаль, Правий берег - Ultra фіолетовий повинен використовуватися не тільки в основних кімнатах будинку. Це сучасна тенденція, яка також відмінно підходить для дитячих кімнат.

    Via della Scala, Трастевере-Джианиколо, Рим  - якщо ви зробите це правильно, ультрафіолетові меблі в вітальні можуть стати акцентом. Килим в подібному тоні прекрасно доповнює меблі.

Отримуйте натхнення де б ви не були!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92