fbpx
0 0 грн.

Рослини впливають на сон!

Немає нічого кращого, ніж чудовий нічний сон. Але коли у вас постійно безсонні ночі, це впливає на якість життя. Існує один із способів забезпечити кращу якість сну - рослини. Вони, як правило, створюють розслаблюючу і очищувальну атмосферу, привносять свіжість і життя у ваш простір, а також покращують природну естетику кімнати.

Завдяки очищенню повітря, підвищенню рівня кисню і приємним ароматам ці 10 рослин у вашій спальні, допоможуть познайомитися вам з міцним сном вдень вночі.

Snake Plant

 Сансевієрія

Це одне з найбільш рекомендованих рослин для поліпшення якості повітря в приміщенні. Зміїна рослина (як ще її називають в народі) - витривала і зручна в догляді. Вона фактично рекомендується в якості відмінного «фільтра» для поліпшення чистоти кисню в вашому домі.

Що чудово в цій рослині, так це те, що воно виділяє кисень вночі, одночасно приймаючи вуглекислий газ - те, що ми виробляємо при видиху.

Все це призводить до кращої якості повітря і нічного сну. Зміїна рослина також видаляє з повітря деякі неприємні, але загальні побутові токсини (а саме формальдегід, трихлоретилен і бензол).

Rosemary

Розмарин

Розмарин - це не просто кулінарний продукт. Наявність цієї рослини у вашій спальні має багато переваг. Відомо, що запах, який виділяє розмарин, зменшує занепокоєння, і, як стверджується, він покращує вашу пам'ять. Тримайте маленький розмариновий вазон біля ліжка і протріть його на руках перед сном, щоб пожинати плоди під час сну.

Gerbera Daisy

Гербера

Гербера може бути відмінною кімнатною рослиною, якщо у вашій спальні досить світла для неї. Її яскраві кольори допоможуть вам почувати себе веселими, коли ви прокидаєтеся, а також вона виділяє кисень вночі і видаляє хімікати з повітря. Гербера рекомендується для людей, які страждають алергією.

Lavender

Лаванда 

Як і розмарин, лаванда - відмінний вибір для вашої спальні через її улюблений запах. Лаванда теж, як відомо, допомагає людям з тривогою і може навіть допомогти викликати сон, знижуючи серцевий ритм, кров'яний тиск і рівень стресу. Лаванда може бути досить потужною, тому наявність невеликого рослини біля вашого ліжка може бути всім, що вам потрібно, щоб краще виспатися.

Жасмін

Jasmine

Жасмін - незвичайне кімнатна рослина для багатьох, але вона має багато переваг, включаючи зниження занепокоєння і сприяння поліпшенню якості сну. Фактично, деякі дослідження показали, що жасмін призводить до кращої якості сну, ніж лаванда, а також виявлено, що жасмін знижує серцевий ритм, частоту дихання і кров'яний тиск.

Потос золотистий

Pothos

Потос, особливо золоті сорти, є популярним вибором кімнатних рослин з багатьох причин. Вони добре уживаються в кімнаті з невеликим світлом і не потребують того, щоб їх поливали занадто часто, і вони також працюють, щоб очистити повітря у вашому домі. Потос має здатність перетворювати моноксида вуглецю в кисень, тому ви напевно будете краще спати з одним з них у своїй спальні.

English Ivy

 Плющ англійський

Дослідження, проведене НАСА, включало плющ як кращий в світі очисник повітря. Це пов'язано з тим, що він є найбільш ефективним рослиною при поглинанні формальдегіду.

Його легко вирощувати і він виживає при помірних температурах і середній  сонячній освітленості. Плющ, здається, найкраща рослина для вашої спальні, яка допоможе вам ефективно і зручно спати.

Інші дослідження показали, що ця рослина може позбавити від симптомів алергії або астми і може серйозно вплинути на якість сну. Американський коледж алергії, астми і імунології повідомив, що в експерименті 2005 року англійський плющ видалив 94% повітряних опадів і 78% повітряної цвілі всього за 12 годин!

Spider Plant

Хлорофітум 

Ще один фаворит любителів кімнатних рослин, павукоподібна рослина, неймовірно легка у догляді і в розмноженні, що дозволяє мати ще більше рослин. Якщо у вас виникли головні болі або якщо ваш мозок відчуває себе втомленим, спробуйте поставити рослину павука в спальні. Вона видаляє агресивні хімікати з повітря, такі як формальдегід, залишаючи більш свіжим повітря і покращуючи сон.

Aloe Vera

 Алое вера

Багато людей люблять тримати алое в будинку за його лікувальні властивості, наприклад, допомагаючи заспокоїти сонячний опік і загоєння рани. Але ви також повинні подумати про те, щоб тримати алое поруч з вашим ліжком, бо вони можуть допомогти очистити повітря і дати вам кращий сон. Алое допомагає очистити повітря від бензолу, який міститься у фарбах і хімічних очисники.

Peace Lily

Спатифиллюм 

Ще їх називають лілії світу - одне з кращих рослин для поліпшення якості повітря в приміщенні, що допомагає вам відмінно виспатися. Лілії світу очищають повітря від бензолу, формальдегіду та оксиду вуглецю. Але ще цікавіше те, що вони поглинають спори цвілі з повітря і перетворюють їх в їжу для рослини! Їх назва і зовнішній вигляд також додадуть вашій спальні спокійний вигляд, необхідний для повноцінного сну.

Застереження щодо зберігання рослин у вашому будинку:

  1. - Спочатку перевірте, чи є вони токсичними для дітей і тварин, щоб вони були придатні для вашої родини і домашніх тварин.
  2. - Не забувайте протирати листя щотижня або близько того, щоб рослини могли ефективно виконувати свою роботу - просто подивіться на неї як на звичайну роботу по заміні фільтра в очищувачі повітря або кондиціонері!
  3. - Виберіть гарне поєднання рослин, які очищають повітря, і тих, які викликають сон через їх запах, для досягнення ідеальних результатів.

Зберігання цих рослин у вашій спальні не так складно, як може здатися. Вони вимагають простого обслуговування і з певними мірами безпеки можуть бути придатними для вашого будинку. Різні рослини можуть очищати повітря, підтримуючи рівень кисню, який є обов'язковим для хорошого нічного сну. Вони фільтрують повітря у вашому будинку, а також покращують естетику вашої спальні. Крім декоративних властивостей, ці кімнатні рослини також можуть виявитися дуже корисними, коли справа доходить до вашого здоров'я. Якщо ви хочете мати здоровий сон, постарайтеся придбати будь-яку з цих рослин в свою спальню і позбутися від розладів сну.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92