fbpx
0 0 грн.

Квіткові інтер'єри - для натхнених природою

   blog

 

 

Дерева, гори, птиці та квіти - мальовнича краса природи гіпнотизує. Багато надихаються цією красою і намагаються відтворити її у своєму будинку. Квіти, серед всіх природних красот, - це те, що подобається усім. Натхненні цими чудовими витворами дизайнери почали додавати в інтер'єри квіткові мотиви все частіше. У цій статті ви можете подивитися ідеї, як додати барвистий вигляд своїй кімнаті.

Стіни:

wallpaper-design-for-living-room-that-can-liven-up-the-retro-floral-ideas-small-with-yellow-curtains design-for-living-room bathroom-decorating-ideas-home-design-magazines-modern-ar

Квіткова тема не обов'язково повинна бути рожевою або червоною. Вона може бути виконана в чудовому синьому кольорі, блискучому жовтому або ніжному фіолетовому. Сині стіни і жовті фіранки доповнюють добре освітлену вітальню а кришталеві квіткові вази і подушки додають кімнаті краси.

Декор і меблі:

Якої би форми не були меблі або декор, квіткові візерунки можуть привнесте гладкість і ніжність всьому. Червоні і білі стіни відмінно підходять для диванів з квітковими принтами. Приємно спостерігати, як прості дрібні візерунки можуть привнести таке сяйво і чарівність в кімнату. Це може бути як весь диван покритий квітковим принтом так і просто подушки (як показано на фото вище). Кімната, в обох випадках, буде місцем, яким будуть захоплюватися ваші друзі і рідні.

Самі квіти:

Живі квіти - найдоступніший і найкращий спосіб додати красу природи вашому будинку. Хоча штучні теж можуть освіжити простір, але вони ніколи не зможуть замінити привабливість живих. Букет свіжих лілій або тюльпанів на обідньому столі може освіжити ваш інтер'єр і доставити вам естетичне задоволення!

Тривалі враження:

yellow-turquoise-blue

Стеля яка перетворюється у красиву картину з квітами і тонкий бежевий колір деталей, робить простір ще більш божественним і дорогоцінним.

Колір вашої спальні

Гарний квітковий принт на ліжку або стелі стане акцентом спальні. Такий дизайн буде виглядати привабливо і яскраво - як мрія.

Квіти на посуді:

О так, способи прикрасити ваш будинок квітковими мотивами нескінченні. Красивий посуд з квітковими візерунками - це проста прикраса столу.

Картини:

Картини - ще один видатний спосіб додати краси в інтер'єр. Картина з квітами, яка прикрашає ваші стіни, допоможе зробити їх живим.

Килимки для підлоги:

Тепер, найскромніший елемент кімнати. Килимки. Вовняний килимок з яскравими квітковими візерунками, забезпечує тепло не тільки вашим ногам, але і вашим очам.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92