fbpx
0 0 грн.

Гід по текстильним подарункам до 8 березня

Ці подарунки підійдуть для коханої, для мами, для сестри, для подруги або колеги.Жінок небезпечно відпускати в магазини, де продаються різні рушники, халати, постільна білизна, пледи і багато інших товарів для дому. Адже вони куплять абсолютно все. Тому краще самі даруйте їм ці красиві речі для дому.

Ви можете відразу ж замовити їх на нашому сайті. Але радимо подбати про замовлення заздалегідь, адже доставка потребує часу.

Ідеальний варіант подарунка – халат . Для тих, хто цінує якість і комфорт, вихід один - замовити вишуканий жіночий халат у Next-Buy. У нас тільки натуральні матеріали преміум класу: такі халати хоч і коштують дорожче, але прослужать довше і стануть улюбленими.

 

Vivienne

Vivienne

 

Рушники – це безпрограшний варіант. Адже їх багато не буває. Ви можете вибрати різні красиві комплекти рушників, високої якості, погодьтеся, чудовий презент! Також можна придбати рушники різних фасонів і розмірів окремо. Махрові та вафельні бавовняні рушники для лазні та сауни. Обраниці гідно оцінять турботу про них, отримуючи якісний та красивий рушник.

 

maison dor paris

polotenca

7

 

Чудовим вибором буде плед – річ, яка стане в нагоді будь-якій дівчині. Це одне з універсальних виробів домашнього текстилю. Його можна використовувати як завгодно: зігрітися, або усамітнитися, скоротати час у дорозі з дорожнім пледом, використовувати плед як покривало. Подарований вами плед обов'язковому знадобиться і ніколи не стане непотрібною марною річчю!

 

Karaca Home Summer Triko

 

Постільна білизна. Ну ви і самі все розумієте - вона завжди буде доречним і корисним подарунком! Всі ми спимо, чи не так? А гарна і якісна постільна білизна робить наш сон (і не тільки сон!) Набагато більш радісним і здоровим, що є запорукою гарного настрою.

 

maison dor

posteliinoe-beliie-altinbasak-gri

postelnoe bele s pledom first choice nirvana excellent vizon

 

Next-buy пропонує вашій увазі найпопулярніші і затребувані турецькі фірми з пошиття текстилю для дому: Maison D'or, Pepper Home, Altinbasak, First Choice, TAC, Cotton Box, Gokay, Bahar Tekstil, Zambak, Anatolia, Karaca Home, Nazenin

Бережіть час і нерви, читайте наш гід по подарункам!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92