fbpx
0 0 грн.

Чоловічі халати

Комфорт створюють деталі. Саме дрібниці здатні створити неповторний затишок в домашній обстановці, не надаючи повсякденності буденного і нудного відтінку. Домашній чоловічий халат - це щось більше, ніж просто повсякденний одяг. Це певний стиль, комфорт і продовження звичного для чоловіка образу в уже домашній обстановці.

 Michel-Sailing-halat-tapochki-maisondor-beyaz

ХАЛАТИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ: ЗАТИШОК І ЯКІСТЬ

За кожним сильним чоловіком стоїть ніжність і турбота, якою він щедро обдаровує рідних і улюблених. Якщо для жінок головною перевагою є зовнішня привабливість речі, то для чоловіків вкрай важливо відчувати себе гармонійно і максимально зручно. Навіть домашній одяг повинен буквально «огортати» ніжністю, теплотою і умиротворенням, тільки в такому випадку можна говорити про комфорт.

 

Marine-halat-maisondor-vafelkaПроте для того, щоб купити якісний халат для чоловіка, необхідно знати декілька особливо важливих параметрів ідеальної покупки. Безмежний асортимент домашніх чоловічих халатів, представлених в нашому магазині, дозволяє зробити вибір в сторону не тільки красивої, але і найбільш практичної речі, яка зможе прослужити тривалий проміжок часу.

 

Найбільш важливий пункт - це якісний склад речей. Саме склад тканини халатів дозволяє насолодитися комфортом і спокоєм в домашній обстановці. Бамбукові халати миттєво вбирають вологу, не забираючи при цьому збережене тепло тіла. А ось велюр надає зовні серйозному чоловікові ніжності і легкої грайливості. Але найголовніше - це якість кожного шва, міцність матерії і індивідуальні характеристики, що дозволяють створити максимальний комфорт. 

ЧОЛОВІЧА ПРИМХА: ЯКІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ В ПРІОРИТЕТІ

Деякі покупці орієнтуються виключно на зовнішній вигляд і привабливість виробу. Тим часом, саме якість тканин дозволяє говорити про переваги і позитивні особливості того чи іншого халата. Наприклад, турецькі виробники Maison Dor Paris і U.S. POLO ASSN орієнтуються не тільки на привабливий зовнішній вигляд, але і на практичність: фактично невідчутні для тіла шви, натуральні гіпоалергенні тканини і завжди унікальний дизайн - їх відмінна риса.

 

Найбільш популярні види за типом тканин - це найніжніші банні махрові або бамбукові халати. Велика частина розчарувань стосується штучних волокон, які вологу не вбирають, і тепло не зберігають. 100% натуральна бавовна - вибір №1 серед покупців, які не хочуть економити на власному комфорті. Плюшевий халат - один з різновидів махорки. Тільки в даному випадку мова йде про тканини з щільним і ніжним ворсом.

 

Велюрові халати зовні схожі на ніжний оксамит, його волокна щільно прилягають один до одного, при цьому внутрішня сторона чоловічого халата виконана з трикотажу. Атласні халати з шовковистою поверхнею дарують неймовірне відчуття ніжності. А ось трикотажні халати часто використовуються для салонів краси, косметологічних центрів.

 

Не відстають за популярністю і флісові чоловічі халати. Синтетичне ніжне на дотик волокно, часто використовується для халатів середньої та низької цінової категорії. Готельний варіант - саме так можна охарактеризувати даний вид одягу.

 

Коли ж важливо підкреслити статус, можна купити сатиновий халат. Тканина відноситься до розряду «елітних». Використовується для дорогих літніх варіантів, які приємні на дотик і довговічні у використанні. Елітний халат з сатину виглядає дорого і солідно на чоловікові будь-якої статури. 

ВИДИ ХАЛАТІВ: ЯК ВИБРАТИ ВІДПОВІДНИЙ?

Marine-Club-halat-maisondor-siniyШирокий асортимент домашнього одягу дозволяє вибрати потрібний варіант як за якістю, так і за зовнішніми ознаками. Наш інтернет-магазин надає можливість вибрати і купити домашні халати:
• З коміром. Найбільш популярний халат з коміром з сатину, велюру, бамбукової тканини;
• З капюшоном. Широкий вибір халатів з капюшоном з махорки і бамбука дозволяє вибрати і купити якісний домашній та теплий халат на холодні зими і холодні літні вечори;
• Класичний халат з емблемами дозволяє відчути себе комфортно, незалежно від часу доби;
• Спортивний варіант зі зносостійкої бамбукової тканини дозволить насолоджуватися активним способом життя без турбот;
• Морський стиль в халаті - новий тренд сезону. Морська тематика - одна з найбільш популярних тем серед чоловіків різного віку і комплекції тіла;
• Сатинові халати VIP-класу. Якщо ви хочете почувати себе комфортно, незалежно від обстановки, елітні варіанти домашніх халатів - це те, що потрібно;
• Махровий банний халат - класика, яка ніколи не втратить популярність. 

ДОМАШНЯ МОДА: ТЕНДЕНЦІЇ СВІТОВОГО РІВНЯ

Домашній халат - це більше, ніж просто повсякденний одяг. Одягаючи комфортний і ніжний сатиновий халат, можна відчути власну значимість. Домашній комфорт - запорука успіху поза домом. Відчувати себе затишно, незалежно від обставин і місця - це можливо!

Новинки в світі домашної моди - це темні і контрастні тони в поєднанні з простим і лаконічним кроєм. Класика жанру - бежеві, білі і кавові відтінки з контрастними обідками на комірі і кишенях. Морська тематика сьогодні - останній тренд сезону, який не залишає шансу багатьом відомим виробникам. Провідні і вже відомі турецькі і французькі виробники створюють комфортні і практичні моделі для домашнього та повсякденного використання з емблемами в морському стилі.

Якщо комфорт будинку для вас в пріоритеті, купуйте якісне від перевіреного виробника. До уваги наших покупців відомі турецькі і французькі виробники зі світовим ім'ям: Maison D'or, Ramel, U.S. POLO ASSN, LADIK і багато інших. Комфорт народжується вдома. Успішний початок дня залежить від вас. Ми ж надаємо вам можливість «прикрасити» ранок комфортом, теплом і практичністю.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92