fbpx
0 0 грн.

Жіночі халати

Яка жінка відмовиться носити стильні речі не тільки під час виходу в світ, але і в домашній обстановці? Якщо у вас стоїть питання про те, де купити  жіночий халат від французьких, турецьких і польських виробників, ви прийшли за адресою.

Наша продукція виготовлена за допомогою сучасного обладнання із застосуванням найякіснішої сировини. Неважливо, що перед вами - бавовна, сатин, плюш або бамбук. Будь-яка покупка неодмінно виправдає себе тривалим терміном носіння і бездоганною зносостійкістю.

МАТЕРІАЛ: ВАЖЛИВИЙ ЧИ НІ?

MD119-Dina-halat-maisondorНе варто зупиняти свою увагу на моделях з одного матеріалу. Кожна тканина має індивідуальний набір характеристик, які незамінні при тих чи інших умовах. Наприклад, виріб з віскози добре зберігає тепло, але не парить тіло, а махровий халат ідеальний для вбирання води після відвідин ванної кімнати.

Велюр має відмінну теплоізоляцію і підвищену гігроскопічність, тоді як бамбуковий халат стане незамінним для жінок з алергією. Плюш практично не втрачає форму і колір з часом, тому стане хорошим вкладенням коштів не на один рік. Сатиновий жіночий халат - це данина красі, адже за своїм зовнішнім виглядом він нітрохи не поступається атласу.

ВИШУКАНИЙ ДЕКОР - ДЛЯ СПРАВЖНІХ ЛЕДІ!

У кожній представниці жіночої статі живе маленька дівчинка, яка відчуває слабкість до витончених рюш, стразів, ніжному ажуру і інших елементів оздоблення. Одного лише тепла недостатньо, щоб ви могли відчути себе справжньою королевою, навіть не залишаючи меж квартири. Саме тому ми регулярно відбираємо найкращі домашні халати, які мають особливу магію жіночності.

Безперечно, найпопулярнішим варіантом декору є мереживо. Ним можуть бути прикрашені MD136-Vivienne-halat-maisondorрукава, поділ або зона декольте. Всі моделі з мереживом мають різну довжину, форму декоративних вставок, крій, тому можуть задовольнити будь-які смакові переваги.

Безпрограшна комбінація класики і сучасності - домашній халат зі стразами та/або рюшами. Комусь може здатися, що він створений виключно для юних спокусниць, однак це зовсім не так. Блискучі елементи і пишні волани доречні абсолютно в будь-якому віці, адже тільки вони дарують дивовижне відчуття легкості і розкоші одночасно.

Не менш шикарний варіант для домашнього вжитку - халат, декорований об'ємною вишивкою. Малюнок на виробі може відображати ваші сокровенні бажання або внутрішній світ. Наприклад, витончена квіткова вишивка на спині халата продемонструє вашу крихкість і допоможе пробудити в чоловікові бажання оберігати свою жінку.

Якщо ж ви не вважаєте за потрібне демонструвати шик в домашніх умовах, обов'язково зверніть увагу на простий халат з коміром або ж невеликим капюшоном. Дана деталь грає не стільки естетичну, скільки практичну функцію, адже вона забезпечує додаткове тепло. У нашому магазині такі вироби надані в широкому діапазоні кольорів і фасонів.

СТИЛЬ ЯК СПОСІБ ЖИТТЯ

MD124-Vassago-halat-maisondorКоли мова заходить про стиль, багато жінок не можуть визначитися, що ж саме вони хочуть носити. Вибір залежить тільки від умов носіння вироби. Якщо ви плануєте взяти його з собою у відпустку на море, візьміть готельний халат, в якому ви зможете впевнено пересуватися по готелю. Для щоденного використання після ванних процедур досить буде добротного домашнього халата. Легкі шовкові вироби не зігріють вас від холоду, але зроблять атмосферу сірих буднів більш святковою.

В якості базових квітів халата для домашнього носіння підійдуть нейтральні відтінки - кремовий, м'ятний, зелений, бірюзовий, рожевий і інші похідні від них тони. Вони дозволяють зняти напругу після тривалого трудового дня, заспокоюють і допомагають відновити енергетичні сили. Якщо мова йде про банний халат, то тут різноманітність візерунків дійсно вражає - геометричні та рослинні орнаменти, набивні малюнки і так далі.

Довіряємо відомим брендам

Французький одяг давно прославилася на весь світ за рахунок свого найвищого ґатунку. Халати не стали винятком - їх ніжний дотик робить просте перебування вдома приємним проведенням часу. Серед визнаних лідерів по виробництву текстилю ви знайдете на нашому сайті найкращі колекції легендарної марки Maison D'or.

З європейськими фірмами успішно конкурують турецькі бренди, які роблять ставку на гармонійне поєднання ціни та якості. Серед них можна побачити Ladik, Vevien, Ramel і інші. Не відстають від них і польські виробники - визнані компанії Eldar і Dkaren виготовляють універсальну продукцію за доступною для українців ціною.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92