fbpx
0 0 грн.

Вiдпочиваємо на природi з решiткою-барбекю!

Прийшов час відпочинку на природі в лісі або в парку, але вам обов'язково знадобиться решітка-барбекю. Жаровні такого типу знаходять все більшої популярності в останні роки. Решітка-барбекю на відміну від шампурів дає можливість готувати практично будь-який тип м'яса будь то соковитий стейк або ніжні курячі крильця, все що приготовлено на вугіллі має неповторний смак. Якщо ви щасливий володар дачі недалеко від міста, то таке придбання просто необхідно для сімейного відпочинку.

 

Але незважаючи на багато переваг даних решіток і вони мають свої недоліки. Наприклад решітки можуть бути занадто рідкі, і немає можливісті приготувати м'ясо нарізане маленькими шматочками.

 

Чим потрібно керуватися при виборі решітки для барбекю. Обов'язково потрібно вибирати вироби тільки з якісного металу. Для зручної експлуатації вибирайте решітки які можна регулювати, це багато в чому розширить ваші можливості. Не потрібно економити на решітці, це такий тип товару який купується один раз і використовується роками, тому не потрібно вибирати найдешевші варіанти, вони можуть бути не якісними і не прослужать вам належне час.

 

thinkstockphotos-475200404Решітка для барбекю це універсальне пристосування з її допомогою можна швидко і смачно приготувати на вугіллі або вогні м'ясні страви в тому числі сосиски, птицю і рибу. Чимала їх перевага, в тому, що вони використовуються не тільки з спеціальними жаровнями але і самостійно без них на звичайному вогнищі.

 

На сьогоднішній день асортимент досить різноманітний, що дозволяє вибрати відповідну вам модель, вже виходячи з ваших потреб і цілей. Грати можуть відрізнятися за формою, розміром, фактурою і обсягом. Проводять їх з з різних металів і різною кількістю ручок, можуть бути присутніми ніжки або додаткові пристосування.

 

Виготовляються такі решітки з жаростійких і міцних металів, а головне метал повинен бути чистим і екологічним. Такі пристосування не займають багато місця і без проблем її можна взяти з собою на природу. Найчастіше розміри решіток-барбекю дозволяють за один раз готувати відразу декілька порцій, що відмінно заощадить час, в такій конструкції м'ясо добре і рівномірно просмажується.

 

Більшість грат виготовляються з нержавіючої сталі, з покриттям нікельованим або гальванічним, ручки у них часто дерев'яні або зроблені з латексу. Якщо у вас не велика решітка то можете сміливо мити її в посудомийній машині. При покупці якісного виробу ви отримуєте гарантію на рік. Також з деякими гратами в комплекті продаються щипці або книги рецептів страв на вугіллі.

 

Продаються решітки з спеціальними ніжками, що б без страху ставити м'ясо прямо на тліюче вугілля. В такому випадку виключається можливість контакту вугілля, безпосередньо з м'ясом. Ви можете знайти моделі решіток з двома ручками, часто тільки великі решітки оснащують двома ручками. Така особливість дозволяє зручно перевертати ґрати. Грати в основному квадратної або прямокутної форми, але іноді зустрічаються круглі і овальні моделі.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92