fbpx
0 0 грн.

Посуд для духовки!

 

posuda iz naturalnoi keramiki pyrexЯкий посуд краще вибрати для духовки? Думаю не одну господиню мучить таке питання. Для духовки потрібен спеціальний посуд, і він не обмежується наявністю залізного дека.

 

Посуду для духовки в магазинах асортимент зараз величезний, чавунний посуд, керамічний, скляний і силіконовий. Що б правильно визначитися з вибором потрібно що б ви розуміли мету з якою купуєте даний вид посуду.

 

Наприклад чавунний посуд довговічний, і ви не будете витрачати багато часу на на його догляд. Цей посуд буквально нічого не боїться і мити його можна будь-якими миючими засобами, абразивні не виняток. Чавунний посуд не дряпається, в чому його не мала перевага, він швидко нагрівається і довго остигає, блюдо приготоване в чавунній посудині прогрівається рівномірно і довго зберігає тепло після приготування. А ще чавун з часом просочується маслом і так би мовити утворює власне антипригарне покриття. Є і мінус - чавунний посуд пристойно важить.

 

Скляний посуд зараз здобув найбільшої популярності за весь час свого існування. Скляний посуд обожнюванний і не дарма, що б ви не приготували в скляному посуді це буде виглядати красиво. Їжа в склі не пригорає і в будь-який момент можна візуально оцінити готовність страви, посуд зі скла дуже легко мити, його можна вважати міцним але все ж постійно впускати посуд не рекомендується. Крім випічки його можна використовувати і в мікрохвильовці і зберігати блюдо в ньому в холодильнику.

 

Є певні правила яких потрібно дотримуватися, щоб посуд прослужив довго і якісно. Уникайте різких перепадів температури, не потрібно тільки приготовану страву ставити в холодильник, це погано впливає і на посуд і на сам холодильник.

 

microwave plateКераміка як і скло користується чималим успіхом у сучасних господинь. Посуд з кераміки прекрасно підходить для тушкування. Усередині посуду їжа рівномірно прогрівається, повільне приготування дозволяє зберегти корисні речовини в продуктах. Керамічний посуд і зовні виглядає дуже привабливо, не соромно і на стіл подати. Є страви подача яких в керамічних горщиках просто необхідна - жаркоє наприклад.

 

Щодо силіконового посуду він в наш світ увійшов не так давно, але вже користується любов'ю споживачів. Силіконові форми для випічки забезпечать ідеальну форму десерту і їх після використання легко мити. Силіконові формочки придатні і для використання в мікрохвильовій печі, робити заморозку, желе або морожене в таких формах одне задоволення. Практичність силікону обумовлена хоча б тим, що форма ніколи не розіб'ється. Але деякі все ж утримуються від силікону на кухні, через побоювання за своє здоров'я і за здоров'я своєї родини. Хоча всі виробники переконують у своїй сумлінності і якості продукції, побоювання серед деяких господинь залишаються.

 

Є так само варіант сталевого посуду з антипригарним покриттям, такий посуд міцнаий і легкий. У такого посуду тонкі стінки, через таку особливість посуд швидко нагрівається і остигає. Що стосується збереження корисних речовин в їжі, то такий посуд сильно поступається аналогам. Зате посуд простий у використанні. Але мити такий посуд потрібно акуратно без жорстких губок і абразивних засобів.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92