fbpx
0 0 грн.

Особливостi керамiчних ножiв!

 

Керамічними ножами зараз нікого не здивувати. Багато хто навіть мають такий у себе на кухні, а деякі тільки знайомляться з ними роблячи вибір. Що стосується відгуків про керамічні ножі, то вони досить не однозначні, деякі захоплюються ними інші ж категорично проти керамічного ножа на своїй кухні.

 

Що до противників керамічних ножів, то вони в основному говорять, що кераміка це крихкий матеріал, йому не під силу відкрити консервну банку або розрізати заморожене м'ясо, та й взагалі при падінні може розколотися.

 

1cc8b7a400bf07aa75f1bd1ac6a796a5Ну що ж є тут і справедливі доводи, кераміка крихкий матеріал і не такий твердий як сталь, але саме тому заточку тримає набагато довше звичайного ножа. Керамічний ніж не затуплюється роками.

 

Що до падіння, то сталь не така міцна як здається, і при зіткненні з підлогою може деформуватися. Нарізування на скляних дошках і тарілках, згубно впливає на всі ножі з чого б вони не були зроблені.

 

Використовувати ніж як відкривачку взагалі не варто ніякий, будь-який виробник вам скаже, що якщо ви хочете що б ніж служив вам довго і якісно, ​​то для консервів виберіть спеціальний інструмент для того призначений. Заморожене м'ясо по твердості можна порівняти з застиглим асфальтом, який ніж довго протримається якщо колупати ним асфальт? Краще заздалегідь розморозити м'ясо, а не губити ножі.

 

Переваги керамічного ножа. Ножі з кераміки не іржавіють, вони не вступають в реакцію з подрібленними продуктами, і не пахнуть ними після нарізки. Ножі годі й точити роками, і вони будуть такими ж гострими. Гарний зовнішній вигляд.

 

Керамічні ножі прекрасно підходять для нарізання продуктів, а нарізати хліб практично без крихт можна лише керамічним ножем, овощечисткм з кераміки легко чистити наприклад морква, після очищення вона довго не буде темніти.

 

Не скупіться, і не купуйте дешеві керамічні ножі, вони не можуть коштувати дешево через вартість виробництва. Дуже багато на ринку випускається неякісних підробок. Як же відрізнити оригінал від нікчемної копії?

 

Лезо керамічного ножа не може бути прозорим, рукоятка не повинна бовтатися і мати щілини між лезом і ручкою. Рукояті у якісних ножів завжди зручні і ідеально лягають в долоню. При покупці білого ножа пам'ятайте, він повинен бути білосніжним.

 

Керамічні ножі мають обмеження в експлуатації, але вони не сильно відрізняються від сталевих аналогів. Керамічні ножі мають ряд переваг перед сталевими, але є одне, але, керамічними ножами потрібно вміти користуватися. Дбайливо і з розумом!

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92