fbpx
0 0 грн.

Модні тенденції весна-літо 2016

 

Модною і стильною людина хоче виглядати завжди, модний лук додає впевненості в собі і дарує чудовий настрій. Зараз існує цілий напрямок в моді - вулична мода. Адже саме на вулиці ви зустрічаєте своїх знайомих, друзів і виглядати потрібно добре завжди.

 

Мінімалізм ось що модно в 2016 році. Головне в цьому сезоні це стриманість, хороший смак і не помітність наряду. Це ж правило стосується і молодіжного одягу, в цьому сезоні варто відмовитися від пихатих нарядів і зробити свій стиль більш стриманим.

 

3319287 IMG 591111164

 

У стилю мінімалізм немає строгих рамок яких потрібно дотримуватися. Потрібно вибирати речі з простим кроєм, а прикраси не обмежені стрази, квіткові принти і мереживо не виходять з моди.

 

Сезон весна-літо 2016 приділяє не малий увагу штанам, це тренд сезону. Брюки можуть бути будь-якими: капрі, палаццо, бермуди або класичні брюки, абсолютно не має значення, якщо у вас є такі брюки ви вже в моді. Головне що б штани підкреслювали достоїнства фігури і були комфортними. Штани яскравого кольору, то що потрібно. Червоний колір лідирує в цьому сезоні.

 

Що стосується «верху» то топи знову в моді. До цього літа потрібно підготуватися і не боятися показати якісь частини тіла. Якщо на вашу думку фігура вам не дозволяє оголяти талію і живіт, тоді до вас на допомогу прийдуть брюки із завищеною талією. Для молодого покоління з точністю навпаки, низ із заниженою талією.

 

Плаття в моді завжди, а от які саме сукні модні цього літа давайте дізнаємося. У цьому сезоні можна проявити ініціативу і експериментувати, від класичних моделей до сарафаних. Плаття вибираємо з тканин: льон, джинс і ситець. У моді в'язані сукні, стиль сафарі, а також сукні які можна доповнити спортивним стилем. У моді сукні прямого силуету, прості форми довжиною нижче коліна, до коліна, також міні і максі. Довжину обираєте самостійно в залежності від фігури. Плаття з драпіровкою саме те що потрібно в цьому сезоні.

 

Що до візерунка то в моді геометричний принт, смужка, квадрати, квіти, візерунки і звичайно ж малюнки тварин. Особливу популярність мають малюнки з мультяшними персонажами. Корсети та ремені актуальні в цьому сезоні, що б підкреслити жіночну талію. Не потрібно дивуватись побачивши міні сукню з кросівками, це зараз модно і стильно.

 

Фото-уличной-моды-весна-лето-2016 5

 

При виборі свого образу не потрібно забувати про маленькі деталі, не відмовляйтесь від аксесуарів. Банти на одязі додадуть образу жіночності та стилю. Волани модні як ніколи, вони актуальні на будь-яких деталях одягу і це модно. Мереживо будь воно на кофті або спідниці. Глибоке декольте прекрасно виглядає на платті або кофті.

 

Мода 90-х повертається до нас, джинсові куртки, короткі оксамитові сукні, блискучі речі і прозорі сорочки в цьому сезоні.

 

Для вечірнього вбрання чудово підійдуть квадратні жакети грубої форми, вони виглядають дуже стильно і врятують від вечірньої прохолоди. Такі жакети підійдуть до прямих спідниць або штанів-бананів.

 

Відносно взуття важливо що б воно поєднувалося з вашим образом. Стильне взуття в цьому сезоні з стразами, мереживом, бісером і прозорими вставками.

 

Червоний колір модний не тільки в одязі але і у взутті. Також модні кольори чорний і золотий. Взуття на широкому каблуці, з суцільною підошвою або на платформі в тренді. Кросівки, шпильки і босоніжки-в'єтнамки з моди не виходили.

 

Сумки це те що додасть образу яскравості. На піку моди рюкзаки і сумки незвичайної форми, клатчі з ремінцем через плече, класичні та ретро сумки, сумки з каучуку зі шкірою, квітковими принтами і сумки з бахромою.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92