fbpx
0 0 грн.

Шорти по фiгурi!

 

caa37f65e7ff13dd-800x800Шорти дійсно практична і чудова річ. Їх можна носити з будь-якого приводу з будь-яким типом фігури, якщо правильно підібрати шорти у вас вийде прекрасний наряд не тільки для прогулянки, але й для вечірки. У цій статті ми вирішили вам трохи розповісти як удосконалити свою фігуру за допомогою шортів.

 

Для дівчат невисокого зросту (160 см або нижче) найкраще купувати самі короткі шорти, тому що чим коротше будуть шорти тим довше будуть здаватися ноги, від шортів з відворотами варто навідріз відмовитися, вони візуально вкорочують ноги, такі шорти найкраще підійдуть для дівчат високого зросту і з худими ногами, вони візуально будуть надавати ногам об’єм, довжина краще що б була трохи вище коліна, поєднувати шорти краще з туфлями з невисоким каблуком.

 

Власницям фігури «пісочний годинник» не потрібно збільшувати стегна за рахунок шорт, тоді пропорція буде порушена. Якщо у вас повні груди і широкі стегна, краще зупинити вибір на подовжених широких шортах темного кольору або з точністю навпаки на мініатюрних обтягуючих, але з другими обов'язково потрібно поєднувати високі підбори.

 

Тип фігури «груша» відомий широкими стегнами, які часто бентежать власниць. Для дівчат з таким типом фігури протипоказані вузькі, обтягуючі шорти. Виберіть класичні прямі шорти, обов'язково купуйте ті що йдуть прямою лінією вниз не обтягують стегна, при виборі коротких шортів діє той же принцип шорти прямі,головне не обтягуючі.

 

Надати стрункості ногам допоможуть шорти зі стрілками, або подовжені до середини коліна або ще нижче. Уникайте великих кишень і складок, це тільки додасть обсягу стегнам. Шорти з низькою посадкою і з широким ременем візуально підкреслюють повноту стегна. Верх вибирайте яскравого кольору, так само вільного крою що б не перетягувати фігуру. У розпалі літа шорти будуть як не можна до речі навіть в офісі, з умовою що верх буде блуза, можливо з піджачком.

 

shorti-denimДівчатам з вузькими стегнами і широкими плечима, найкраще носити шорти з можливістю збільшити обсяг в потрібних місцях, шорти повинні бути широкими і короткими. Найкращим варіантом будуть шорти з великим малюнком і з заворотами.

 

Високим струнким дівчатам з вузькими стегнами, підібрати шорти не проблема. Короткі вільні шорти з наявністю бічних кишень або відворотами буде дуже до речі. Асиметричні шорти або з високою посадкою тільки прикрасять фігуру. Верх можна підібрати найрізноманітніший, обтягуючий або об'ємний, блузи і топи з V подібним вирізом, візуально збільшать декольте.

 

Панночкам з типом фігури яблуко загалом складно підібрати шорти. Але прямі шорти до коліна буде найоптимальнішим варіантом. Наявність стрілок на шортах допоможе зробити фігуру стрункішою. Замаскувати животик допоможе широка кокетка або завищена талія на шортах.

 

Дівчатам з повними ногами краще взяти шорти з принтом в вертикальну смужку, що б шорти були на кілька сантиметром вище коліна. Шорти повинні бути простого крою без кишень і обробки, вертикальні принти тільки погіршать становище, від них краще відмовитися.

 

Рекомендації: наявність трикутних розрізів (спереду або збоку) зроблять ноги довшими. Занадто вузькі або занадто широкі шорти підкреслюють або худобу або повноту, що нам ні до чого. Великі малюнки додають об’єм стегон, дрібні навпаки візуально звужують їх. Офісні шорти повинні бути довжиною до коліна нейтрального або пастельного кольору.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92