fbpx
0 0 грн.

Швидке прибирання!

 

Як швидко прибрати квартиру, питання яке цікавить всіх жінок, будь то молода мама або працююча жінка. Є у них дещо спільне, а саме брак часу.

 

Дуже важливо почати забиратися в бадьорому настрої, тоді прибирання пройде не тільки швидко, але і приємно. Багатьом допомагає улюблена музика на задньому тлі. З хорошою музикою все йде набагато простіше і веселіше. Не потрібно розтягувати прибирання на цілий день, відведіть собі наприклад на це заняття годину, і поставте собі завдання впоратися за цей проміжок часу.

 

Спочатку приділіть увагу самим «неприємним» місцях, а саме кухні, ванній і туалету. Якщо у вас залишилася брудний посуд замочіть її в гарячій воді з миючим засобом, коли посуд отмокнет мити її буде набагато легше. Поки посуд отмокает, займіться плитою, столом і шафами. У шафки приберіть посуд: сковороди і каструлі, і поверхня зразу стане чистіше. Залишилося помити посуд і кухня майже готова.

 

pomyt-zerkalaПереходимо в ванну, відкрийте гарячу воду і дайте ванній заповниться парою, під його впливом, бруд забирається набагато простіше. Обробіть побутовою хімією ванну, унітаз і умивальник. Трохи почекайте поки миючі засоби подіють і сполосніть водою. Для швидкого і ефективного мити дзеркал і дверцят душовою використовуйте засіб для миття вікон. Якщо є гумовий скребок, пройдіться по поверхнях і готово. Якщо ви затіяли генеральне прибирання, то пора поховати всі пляшечки і тюбики в шафки, що б не захаращували ванну.

 

Ну ось половина справи зроблено, приступаємо до збирання кімнат. Як правило, в кімнатах основну частину часу займає розкладання по місцях розкиданих речей.

 

Приступаємо до збирання статі, дістаємо пилосос або мітлу, і очищаємо килими і підлоги від старих крихт і пилу. Найбільше пил накопичується на полицях, де стоїть побутова техніка, потрібно все протерти, що не обходьте увагою рослини, змийте з них пил і побризкати за допомогою пульверизатора.

 

Скляні поверхні завжди видають недобросовісну прибирання, протріть їх, що б не було скупчення пилу, і тим більше плям. Тут теж нам на допомогу засіб для миття вікон, після нанесення протріть сухою ганчіркою.

 

Можна приступати до миття підлог, для початку заберіть стільці і інші меблі яка може заважати. При миття підлоги потрібно приділити особливу увагу ділянкам у плінтуса і під батареями, там часто накопичується основна частина всього сміття.

 

Режим прибирання кожна господиня обирає для себе сама, що краще кожен день підтримувати чистоту, або забиратися рідше, але більш кардинально. Тут немає об'єктивної відповіді, вибираєте вже самі по часу і звичкам. Можна поділити прибирання по днях, наприклад п'ятниця - прання, вівторок - підлоги, післязавтра - кухня. Але для того що б дотримуватися такого графіка потрібно виробити звичку, і повинна бути якась частка дисциплінованості.

 

Другий варіант вирішувати проблеми по мірі їх надходження, і закінчувати тиждень генеральним прибиранням.

 

Як би там не було потрібно привчати до процесу збирання всіх домочадців, а не звалити все на тендітні жіночі плечі. У такому випадку навіть «не заважати», вже велика допомога, а краще що б кожен взяв на себе невелику частину прибирання, тоді все пройде швидше і не так відчутно.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92