fbpx
0 0 грн.

Розвантажувальні дні після Пасхи!

 

Свято Пасхи - це в першу чергу зустріч з усіма близькими і рідними за святковим столом, де після поста багато зібралося всякої смакоти, як же тут втриматися. «На Великдень всі поправляються» - думаю ні для кого не новина це висловлювання. Як же зробити так, що б після «ситного» свята повернутися в форму і не набрати зайві кілограми.

 

Що б скинути вагу який набрали за свята, дієтологи радять дотримуватися кількох правил:

 

Випивайте перед їжею стакан, води. У вас відразу зменшиться почуття голоду і ви менше з'їсте. Не поспішайте, смакуйте кожною ложкою або шматочком приготованого блюда, тоді ви швидше відчуєте насичення. Під час прийому їжі, потрібно думати тільки про їжу. Якщо ви буде нервувати через роботу, або з іншої причини, то можете з'їсти вдвічі довше, ніж передбачалося.

 

raz4Холодна їжа викликає менше апетиту, і з цього менш небезпечна, ніж розігріта яка добре пахне, і хочеться з'їсти ще і ще. Якщо голод вже розгулявся не на жарт, трохи вгамувати його допоможе шматочок чорного шоколаду, трохи сухофруктів або ложка меду. З'їжте запропоноване перед їжею, і вам вдасться вгамувати голод легким салатом.

 

Протягом дня дуже корисний суп з селери, можна до нього додавати цибулю, моркву, капусту або буряк, але основна частина повинна бути з селери. Їжте такий суп три рази в день по 3-4 ложки після їди, і ви заметете результати вже через тиждень.

 

Не потрібно себе лаяти, за те що багато з'їли на святі або зірвалися, і поїли на ніч. Краще похваліть себе за те, що не з'їли ще більше, пили чай без цукру і не їли хліба. Дієтологи стверджують, що схудненню сприяє вівсянка і квашена капуста.

 

Якщо ви порушили дієту і переїли, то на наступний день потрібно очистити організм від надлишків калорій і шлаків. На сніданок з'їжте трохи вівсянки, і до обіду потрібно пити тільки воду. Уже ввечері ви будете почувати себе набагато краще.

 

Салат з квашеної капусти допомагає худнути. Квашена капуста містить кисломолочні бактерії, вони покращують роботу кишечника і знищують шкідливу флору, ніж сприяють до виведення шлаків. Потрібно чим більше рухатися, намагайтеся більше ходити, робити ранкову і вечірню гімнастику, присідання, прес і віджимання, хоча б по кілька повторень. Такі примітивні вправи допоможуть вам повернутися в форму!

 

Так само дуже до речі після переїдання будуть розвантажувальні дні, на яблуках або кефірі. Такі методи дуже ефективні і корисні для організму, але ними не варто зловживати, в місяць розвантажувальні дні варто робити не частіше 4-5 разів.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92