fbpx
0 0 грн.

Рiзновиди жiночих колготок!

Найвідоміший на сьогодні жіночий аксесуар - колготки, виконав дуже довгий шлях і має багату історію, ще до того як колготки стали жіночою частиною одягу. Набагато раніше колготи відносились лише до чоловічого гардеробу. На даний момент цей аксесуар настільки еволюціонував, що представниці прекрасної статі, можуть вибрати собі їх на будь-який смак і на будь-яку пору року.

 

картинка 27

 

Існує багато видів колгот:

 

Надпрозорі (10, 13, 15, 20 DEN). При виробництві такого типу колгот використовується надзвичайно тонкі нитки, колготи призначені в основному для «виходу».

 

Формуючі (40,60,130 DEN). Такі колготи щільно облягають і підкреслюють фігуру, допомагають приховати недоліки її, і прекрасно підтягують живіт і сідниці.

 

Підтримуючі (30-4 DEN) Такі колготи в основному призначені для жінок які основну частину часу проводять на ногах. Виробляють такі колготи, прозорі або напівпрозорі.

 

Набирають обертів популярності, колготи моделюючі, спортивні та масажні. Суть всіх цих видів колгот одна, хоча різні виробники називають їх по своєму. Все це завдяки додаванню еластану, особливому плетінню і численним просоченням.

 

Моделюючі або "UP", "бразильська попка" приховують невеликі недоліки фігури, можуть зменшити об'єм стегон і талії, навіть «прибрати» невеликий животик. Такі колготи просто незамінні, коли потрібно одягнути облягаючу сукню. Такий тип колгот може бути з утягуючими шортиками або трусиками.

 

Також є різновид еротичних колгот. Вони як два в одному, поєднують еротичність панчіх і практичність колгот. Найчастіше вони являють собою, практично панчохи з злитим поясом, залишаючи оголену верхню частину стегон і сідниці, бувають і більш закриті моделі, залишають відкритими лише інтимні місця.

 

mini10-620x360

 

Щільність колгот вимірюється в денах. DEN - одиниця ваги нитки, товщина буває від 5 до 140 ден. Для зими краще підібрати колготи ще з ущільненим верхом, і підкрійною ластовицею.

 

При покупці колгот тілесного кольору, ні в якому разі не варто забувати про те, що колір колгот повинен відповідати з кольором рук інакше, ви буде виглядати як мінімум безглуздо, з дуже темними або світлими ногами. Чорні колготи, це найвишуканіший варіант, вони відмінно стройнять ноги і надають їм ефектний вигляд, але чорні колготи підходять не під будь-який одяг.

 

Що стосується кольорових колгот, то вони дуже повнять ноги, на відміну від чорних, самий практичний варіант тілесні колготи. Шов на колготах, напевно, той елемент, який привертає чоловічу увагу найбільше. Якщо ви вибрали такі колготи, то наявності ідеальних ніг обов'язкова. Малюнки на колготах так само користуються популярністю, але вони знову ж таки повнять ноги.

 

Варто ще дещо що знати про якісні колготи: Лайкра. Якщо в вміст лайкри менше 8%, колготи не будуть облягати, а навпаки збиратися складками. У складі мікрофібра, бавовна, шерсть або акрил. Наявність підкрійної ластовиці, збільшує вартість виробу, тим більше якщо вона бавовняна. З'єднувальний шов, має плоску форму. Наявність широкого пояса, що не дозволяє колготам сповзати і скручуватися. Плотність. Наявність великої кількості бавовни в складі (50-60%) надає виробу м'якості, такі колготи тепліші і не подразнюють шкіру.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92