fbpx
0 0 грн.

Дитяча для дiтей!

 

При облаштуванні дитячої кімнати перед батьками стало непросте завдання, про безпеку і екологочність кімнати і природно про вибір колірної гами. У даній статті ми вирішили Вам трохи допомогти в цьому, тут зібрані 5 головних помилок які допускаються при дизайні дитячої кімнати, і логічні їх вирішення.

 

Не варто занадто завантажувати простір меблями, потрібно залишити достатньо місця для ігор дитини, замість масивних комодів або шаф, краще використовувати ніші під ліжком, зробити полки або інші функціональні рішення. У дитячій кімнаті має бути багато вільного простору для розваг.

 

Не потрібно робити дитячу занадто вишуканою і використовувати понад мудрі елементи декору. Наприклад зараз дуже популярна багаторівнева стеля, в дитячій кімнаті вонанедоречна, так само сюди можна віднести численні ніші, які мають більш декоративний характер ані ж функціональний. Для оформлення дитячої краще зробити акцент на функціональності і корисності, ніж декоративній частині елемента.

 

416Ні в якому разі не потрібно купувати занадто дорогі меблі. Зрозуміло що кожним батькам хочеться показати, що їм для дитини нічого не шкода, але свої старання краще направити в інше русло. Адже дитина хоче пограти, пострибати по ліжку тощо, до того ж дуже часто матиме місце зауваження «Обережно, не псуй меблі» і т.п. Так само не виключаємо можливість забруднення меблів в процесі гри. Краще вибрати практичні меблі які виглядають досить добре і на яку можна залізти ногами, і шпалери на яких можна повісити малюнок дитини.

 

Ось зовсім інший вид батьківського піклування, купувати меблі на виріст. Це звичайно дуже економний варіант, однак кімната в першу чергу повинна приносити радість і щастя вашій дитині, а не вашому гаманцю. З цього при виборі меблів, подумайте в першу чергу, про те хто буде жити там і про інтереси дитини.

 

Не можна ігнорувати інтереси дитини при оформленні кімнати, мовляв ще занадто малий. Тематична кімнати з улюбленими героями буде набагато краще вишуканої з дорогими меблями. Якщо дитина часто змінює свої інтереси то краще втілити їх на аксесуарах, які легко знімаються або їх легко замінити.

 

Однозначно найголовніший нюанс це обговорення майбутньої кімнати з вашим дитям. Діти шкільного віку вже достатньо добре розуміють що вони хочуть і яка кімната повинна у них бути, дозволивши брати участь дитині в оформленні її кімнати, ви не тільки отримаєте «живу» дитячу, але і станете батьками № 1 в очах свого чада.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92