fbpx
0 0 грн.

Чудодiйний скраб з кави!

 

Яка жінка не чула про чудодійні властивості кавового скрабу, такі скраби мають набагато кращі властивості якщо вони приготовані своїми руками, а не куплені. Багато вже мали задоволення відчути на собі його чудову дію. Що б ваша шкіра була завжди гладкою, ніжною і пружною потрібно користуватися даними скрабом 1-2 рази в тиждень.

 

Існуємо безліч різних способів приготування цієї скрабу вдома. Найкраще для цієї мети використовувати мелену не обсмажену каву, дуже важливо що б помел був не сильно крупним, якщо ви хочете наносити скраб на обличчя, великі частки кави можуть пошкодити ніжну шкіру, але і не перестарайтеся, занадто дрібний помел не дасть бажаного ефекту.

 

Головним чином скраб з кави очищає шкіру від непотрібних ороговілих клітин, через що вона і стає більш ніжною і гладенькою, і до того ж має чудовий вигляд. Кава має дуже багато позитивних якостей, які ви отримуєте при приготуванні і використанні даного скрабу. Так само кава є відмінною маскою для тіла. Кофеїн - прискорює обмін речовин, що призводить до омолодження шкіри, так само це хороший засіб від целюліту, повністю позбутися від целюліту кава не допоможе, але значно зменшить його прояв на шкірі. Такий скраб виведе з організму токсини, він поліпшить колір шкіри і тонізує тіло. Кава багата на природні антиоксиданти, вони захищають шкіру від передчасного старіння. Після застосування скрабу шкіра буде мати легкий кавовий аромат, і навіть легкий відтінок засмаги.

 

Про багатьох позитивних якостях кави ми вже розібралися, давайте дізнаємося докладніше з чого ж готують кавовий скраб.

 

cofe scrab 3

 

У скрабі каву використовують для відлущування ороговілих клітин, основу для приготування ви вибирайте самостійно, в залежності від потреб вашої шкіри, дуже часто якщо шкіра не вибаглива можна зробити скраб на основі гелю для душу. Але є безліч різних способів наприклад, для сухої шкіри зробіть скраб зі сметаною і медом, для жирної підійде скраб на основі гелю для душу. Якщо ви хочете зробити акцент на антицеллюлитній дії скрабу то до нього потрібно додати, ефірні масла лимона і / або апельсина. Після скрабу зробіть обгортання з використанням шоколаду, що значно збільшить антицелюлітний ефект. Дуже корисна навичка складати скраби самостійно, але для цього потрібно знати принципи їх складання і властивості продуктів використовуваних для його приготування, що доступно не кожному.

 

Застосовується скраб один або два рази на тиждень, це процес глибокого очищення шкіри. Кавовий скраб потрібно наносити на ідеально чисте тіло, до того ж бажано розігріте, тому скраб найкраще наносити після гарячого душу та ванної.

 

Наноситься скраб легкими круговими рухами, можна поєднати з оздоровчим лімфомассажем. Лімфомассаж неймовірно корисна для здоров'я процедура, але її краще проводити у фахівця, але все ж, можете наносити скраб щоб рухи відповідали з струмом лімфи в організмі, у напрямку знизу вгору, тому потрібно наносити круговими рухами від пальців до центру тулуба. Така процедура значно поліпшить кровообіг в організмі.

 

Хоч би яким корисним скраб не був, використовувати його потрібно правильно і є протипоказання використання скрабу які не потрібно ігнорувати.

 

СКРАБ НЕ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ. При будь-яких пошкодження шкіри на яку збираєтеся наносити скраб, присутність прищів також є протипоказаним для використання скрабу, якщо є шкірні захворювання від скрабу також варто відмовитися.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92