fbpx
0 0 грн.

Вибираєм тюль!

 

Дуже часто при покупці тюлю, багато хто задається питанням як правильно вибирати тюль, що б він став якщо не головною прикрасою інтер'єру то невід'ємною його частиною. Ми підбираємо тюль що б прикрасити інтер'єр, зробити кімнату просторіше і світліше, при бажанні.

 

Тюль - це легка матерія з візерунками або без них. Головне на що потрібно звернути увагу при виборі дизайну тюлю, це стиль інтер'єру в якому ви зібралися його вішати, колірна гамма і освітлення, адже головне завдання вибрати додаткову прикрасу в кімнату.

 

           Зробити вибір тюлі досить складно, а при дотриманні дизайнерських правил, це завдання може здатися надскладним.  

full DSC03188-1

                Потрібно враховувати освітлення в кімнаті. Для великих світлих приміщень, потрібно вибирати більш щільний тюль, щоб дещо стримати сонячні промені, або ж можна вибрати тюль з великою кількістю візерунків і вишивки. Такий тюль в кімнаті створить затишну та комфортну атмосферу. Якщо у вас не сонячна сторона будинку, то потрібно віддати перевагу прозорому і легкому матеріалу. Ці правила застосовуються і до сезону, в літню пору тюль потрібно вибирати більш щільний, можна з яскравими візерунками, взимку ж тюль тонкий і прозорий, однотонний.

                При виборі тюлю в гостьову, звертайте увагу на тюль який виглядає особливо розкішно. Вибираємо тюль з прозорої тканини з великою об'ємною вишивкою, гарним відблиском золота або срібла. Якщо у вас класичний інтер'єр, тюль з складним драпіруванням стане ідеальним його доповненням. Якщо ж ви зупинили свою увагу на однотонному тюлі, то його обов'язково потрібно доповнити, масивними шторами, при виборі штор потрібно враховувати поєднання тканин з інтер'єром.

                Тюль в дитячу не потрібно вибирати дорогим або з складним драпіруванням. У дитячій кімнаті прекрасно буде виглядати тюль з незвичайними яскравими принтами насичених кольорів. Легкий, яскравий тюль додасть кімнаті затишку і буде виглядати дуже стильно.

                У спальню підійде практично будь-який якісний тюль, він створить спокійну і затишну атмосферу. Якщо ви вибрали кольоровий тюль, то весь інтер'єр повинен бути яскравим, тюль не повинен відволікати увагу від основного декорування приміщення. Якщо ви хочете поєднати тюль з шторами то потрібно враховувати і їх. При виборі штор з складним візерунком беріть однотонний тюль. Якщо ви хочете створити атмосферу напівтемряви то беріть більш щільний тюль, органза вже не підійде.

                На кухню тюль потрібно брати довжиною до підвіконня. Матеріал повинен бути не тільки красивим але і практичним, його потрібно буде часто прати, адже нам не потрібно що б він втратив свій колір і форму. Але як би не було сумно, з часом тюль вигоряє і все одно втрачає свій колір, але й тут є рішення. Помаранчеві і сині відтінки легше піддаються вигоранню, а ось жовті або зелені більш стійкі до сонця. Фатин і органза являються класичними варіантами для вибору тюлю. Тюль світлих відтінків прекрасно підійде для маленької кухні, тюль потрібно вибирати що б він поєднувався з меблями, шпалерами та іншим декором.

Великий вибір тюлю для дитячої, спальні, вітальні і кухні в розділі «Тюль»!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92