fbpx
0 0 грн.

Смiливий напрямок iнтер'єру!

 

Авангард - це сміливе і зухвале оформлення інтер'єру. Авангард присікає загальноприйняте і стандартне мислення. Головна родзинка стилю це колір і форма, вони обов’язково повинні контрастувати один з одним. Для даного стилю характерними є насичені і чисті кольори, наприклад: білий, чорний, червоний, жовтий, зелений, а також властиво використовуватидекілька кольорів, що контрастують між собою, одночасно. Такий хід посприяє динаміці та експресії, кожна кімната і приміщення, виконане в цьому сміливому стилі, має індивідуальний характер.

 

Оформляють інтерєр в стилі Авангард з новітніх оздоблювальних матеріалів, тому склошпалери, декоративна штукатурка, металізовані шпалери, лакофарбові склади і ламіновані покриття для даного стилю тільки вітаються. При дизайні віконних прорізів, а саме при воборі штор є декілька правил: Використовуються тільки насичені кольори, які здатні створити контраст з кольором стін.

 

55

 

Застосовуються тільки нові, сучасні тканини і матеріали.

 

Не варто використовувати дрібні деталі, і взагалі не варто створювати декор, стиль повинен відображатися в кольорі і формі штор.

 

Меблі повинні виражати оригінальність і неординарність, як би свого роду бутиексперементальними. Вони повинні мати строго геометричну форму, з чіткими гранями і контурами без зайвих елементів. У Авангарді не вітається дрібний декор та оздоблення. Для приміщення найкраще підійде металеві, деревяні або стекляні меблі. У поєднанні з чіткими формами, ідеально буде виглядати величезне крісло-подушка, або ж інші абсолютно безформні предмети. Ліжка без ніжок, підвісні або просто низькі в поєднанні з барвистою постільною білизною - будуть відображати стиль в спальні.

 

Даний стиль найкраще підходить людям, які не бояться експерементувати і оновлювати свій будинок. Якщо Ви неординарна і творча особистість, здатна мислити нестандартно то цей стиль спеціально для Вас. Авангард передає прагнення володаря до розвитку і відображає його внутрішній світ.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92