fbpx
0 0 грн.

Легiнси i лосини: в чому рiзниця?

 

Яка б не була примхлива і оригінальна мода, вона не обходиться без частки практичності. Одяг, яка виглядає досить ексцентрично, і в теж час може залишається зручним і в щоденному гардеробі, ми говоримо про лосини і легінси, які чудово поєднуються з будь-яким молодіжним стилем.

 

Лосини вийшли на пік популярності в середині 80-х, але відкриттям минулого століття їх назвати дуже важко. Це щільно прилягаючий жіночий одяг пошитаий з еластичних матеріалів, яким властиво підкреслювати і повторювати форму тіла, такий вид одягу має свою історію. Як не дивно, спочатку лосини призначалися для використання лише чоловіками.  

 

Legginsy-2012-3Лосини з'явилися в 18 столітті, прийшовши на зміну загальноприйнятим панталонам в наряді європейської аристократії. Їх виготовляли як спеціальний одяг для верхової їзди, для пошиття використовувалася тонка оленяча і лосина шкіра, трохи пізніше - замша і лайка. Свою назву «лосини» отримали через матеріал, з якого шили облягаючі та не сковуючі рухи елементи чоловічого вбрання. Скоро вони стали невід'ємний елементом парадного костюма, а з більш доступного матеріалу стали шити лосини для військового обмундирування. Як всім нам відомо, пізніше штани назавжди замінили і витіснили лосини з чоловічого гардеробу.

 

Як елемент жіночого одягу, вони набрали популярності вже в наш час. Склад так само став простіше і доступніше, в нього входять в основному штучні волокна лайкри, штучної шкіри або спандекса. Лосини дозволять підкреслити всі достоїнства фігури за рахунок своєї еластичності. Лосини прекрасно підходять по всіх випадках, для спорту, ділових зустрічей або навіть для вечірніх прогулянок, головне підібрати правильний верх.

 

У наш час лосини так само збереглися чоловічі. Вони призначені для занять спортом або як нижня білизна в зимову пору року. Одними з найпоширеніших лосини випускаються для дайвінгу, природно це вже спеціальний спорт. одяг, але все ж, по суті ті самі лосини.

 

Через свою популярність серед жінок вони вже налічують кілька видів. Легінси – одні з  їх видів, але призначені лише для жіночого гардеробу, вони перейняли від лосин зручну і практичну форму, легінси володіють різноманітним дизайном, вони можуть бути як чисто чорними, так і абсолютно різнобарвними. Легінси шиються з матеріалу щільніше ніж використовують для лосин, а саме: трикотаж, шкіра (натуральна або штучна), джинсова тканина. Легінси прикрашають і декорують всілякими принтами, тканинними, блискавками та іншим. Вони можуть бути вузькі і трохи укорочені, так і закривати ногу до самої щиколотки. Деякі легінси зберігають такий же вигляд, як і лосини, повторюючи і крій і довжину, а відрізняються лише по щільності тканини.

 

Різницяміж лосинами і легінсами:

Лосини на сьогоднішній день шиються з штучного матеріалу, чим схожі з щільними колготами. Легінси шиють з: натуральної бавовни, шкіри та шкір. зама, стрейчевих та інших матеріалів, які можуть гідно підкреслити фігуру.

 

Легінси мають безліч моделей з декоративними елементами і різноманітними вставками, оригінальний крій та оздоблення, лосини ж у свою чергу незвичністю не відрізняються.

 

Лосини можуть послужити елементом як чоловічого, так і жіночого вбрання в якості зручного елемента спортивного одягу для активного відпочинку і тренувань. Легинси - елемент чисто жіночого вбрання.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92