fbpx
0 0 грн.

Що одягти на корпоратив?

 

Напередодні нового року і святковими корпоративами дуже важливо підібрати правильний наряд з нагоди, щоб не схибити і не впасти в бруд обличчям, так би мовити. Отже, ми пропонуємо 10 простих, але дуже важливих, правил як вибрати святкове вбрання.

 

Підбираючи наряд враховуйте обстановку і характер самого заходу. Тобто якщо у Вас корпоратив відбудеться в дорогому ресторані буде не зручно якщо Ви прийдете туди в джинсах, але якщо ж Ви вирішили не витрачатися на місце, а виграти на самому проведенні святкування і зібралися у колеги вдома, то ні до чого діставати із шафи супермодне плаття «На особливий випадок».

 

gde-provesti-novogodnii-korporativ-9-620x424Багатство тканини в наряді відіграє важливу роль. Віддайте перевагу тканині з незвичайною текстурою. Але не забувайте, не варто одягати плаття, яке виглядає дорожче наряду дружини вашого начальника, адже він запросто може вирішити, що Ви занадто багато заробляєте.

 

Вечірнє вбрання повине бути комфортним. Зручні туфлі і фасон сукні, яку не потрібно поправляти. Було б не дуже приємно якщо на вашому корпоративі сюрпризом виявляться танці, а ви будете змушені просидіти за столом весь вечір через нові незручні туфлі або плаття, яке «на Вас шили».

 

Хорошим варіантом буде маленьке чорне плаття. Ще Коко Шанель говорила, що у кожної поважаючої себе жінки в гардеробі має бути маленьке чорне платтячко. Додайте до нього індивідуальності використавши прикраси, яскравий шарф або інші аксесуари.

 

Доглянуте волосся і шовковиста шкіра - запорука успіху. Нанесіть з ранку мінімум косметики, а ввечері освіжіть денний макіяж. Адже не втомленим виглядом і потікшою тушшю Ви зібралися дивувати колег.

 

Платя яскравого відтінку виділить Вас з натовпу. Якщо ж чорне плаття Ви не по душі запаліть вечір фарбами. Вечірнє вбрання яскравого кольору буде виглядати краще без малюнка.

 

Якщо не встигаєте після роботи заїхати додому, то змініть Вашу ділову блузу на витончений топ, завдяки якому ваш костюм придбає вечірній вигляд. Доповніть наряд виблискуючими суржиком.

 

Вибирайте наряд по фігурі, не надто обтягуючий і не занадто об'ємний. Одяг повинен підкреслювати достоїнства і приховувати недоліки, а не навпаки. Якщо плаття на Вас мале і сидить в обтяжку, то вже нікому немає ніякого діла наскільки воно розкішне і як важко було вам його знайти.

 

Відмінним варіантом буде плаття з переливчастих, мерехтливих матеріалів. Віддайте перевагу витонченому силуету з тонкої і однотонної тканини. Аксесуари повинні бути, в такому випадку, мінімальні, стриманий стиль в зачісці і помірний макіяж.

 

Як варіант підберіть ошатну блузу до класичної спідниці або, навпаки, зі звичайною блузою одягніть яку не будь не звичайну за кроєм спідницю. Безпрограшний варіант, так Ваш вид здивує вишуканістю, і не буде занадто зухвалим.

 

Керуючись цими порадами, вибирайте правильний наряд. Інтернет-магазин Next-buy пропонує своїм покупця асортимент жіночого брендового одягу!

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92