fbpx
0 0 грн.

Вибираєм плаття по типу фiгури. Частина 2

 

У першій частині ми вже розглянули які фасони сукні підуть повненьким дівчатам тепер розповімо про сукнях для худих представниць прекрасної статі.

 

Плаття для худих. Зачекалися своєї години худенькі дівчата. Тепер поговоримо про вас.

 

Маленький зріст. Якщо ти худенька і маленького зросту, тобі дуже пощастило - модні в цьому сезоні сукні із завищеною талією прикрашають тебе більше, ніж високих подруг. Знову на допомогу приходить вертикальна смужка. Сміливо доповнюй образ довгими шарфами або намистами, дрібні або середні аксесуари йдуть тобі не менше. До слова, малюнок тканини теж не повинен бути великим.

 

Високий зріст. Якщо ж ти худа і висока, можна збалансувати за допомогою правильно обраної сукні і це. Відмовся від вузьких, приталених суконь, тобі більше йдуть моделі з заниженою талією (на зразок сукні-туніки). Гарні будуть сукні з фактурних, набивних тканин - жаккард, букле. Допустимі яскраві великі принти і контрастні кольори. Ще один плюс твого становища - ти можеш носити популярні моделі, декоровані облямівкою, рюшами, воланами і т.д.

 

plate-emmi-chernyy-zima-2016Чоботи бажано вибрати по коліно, висота каблука повинна бути не вище середньої, хоча краще низькі або навіть взуття на плоскій підошві.

 

Широкі плечі. Пара слів про плечі. Якщо у тебе широкі плечі, тобі йдуть сукні-американки - тобто, моделі з бретельками навколо шиї. Підплечники не бажані. Вибирай моделі з рукавами "реглан" - їх шви допоможуть зробити плечі візуально вужче. Тобі йдуть сукні з глибоким вирізом і на тонких бретельках.

 

Вузькі плечі. Вузькі плечики розширюємо деталями на сукні в цій області - защипи, збірки, складки і навіть кокетка - тобі в допомогу.

 

Худі ноги. Якщо ніжки дуже худенькі, вибирай горизонтальні деталі на спідниці: волани, крупний геометрічний візерунок або клітка. Складки можуть бути незастроченими, талія - ​​на кулісці або призборена. Пояс або ремінь повинен бути тоненьким, як ти сама, широкий - порушить гармонію силуету.

 

Маленькі груди. Нарешті, маленькі груди. Уповають виключно на бюстгальтер із вкладишами тільки ледачі і невинахідливі. Якщо подивитися ширше, то апетитний обсяг допоможе створити драпірування, аплікація та інші деталі у великій кількості по поличці грудей. Можливі блискучі тканини, світлі кольори. Сміливо прикрашай себе біжутерією. Вечірній варіант - плаття без лямок. Корсет саме на маленьких грудях виглядає найбільш сексуально.

 

Підуть тобі також сукні, де чітко виділяється ліф - груди підводяться і виглядають більш апетитно. Можеш вибирати плаття-сорочки з кишенями прямо на грудях.

            Коротка шия і друге підборіддя.

 

Деякі жінки, вибираючи сукню, намагаються приховати таку поширену проблему, як друге підборіддя або коротка шия. І тут є свої маленькі хитрощі. Можливо, для тебе це буде несподіванкою, але зверни увагу на сукні з капюшонами - вони подовжують і зорово звужують, витягають шию. Незамінні в додаток дуже довгі намиста - наприклад, Коко Шанель вибирала довгі нитки штучних перлів до однотонних нарядів. Бажано вибирати плаття без коміра, а виріз повинен бути по можливості глибоким.

 

Добре, якщо плаття сорочкового крою або зі вшитою блузкою, розстебнути кілька перших гудзиків - V-подібний виріз - помічник і тут.

 

Довга шия. Є й ті, кому власна шия здається непропорційно довгою і худою. Їм можна порадити високо зав'язані шарфи, сукні з високими комірами-гольф, невеликі й акуратні "хомути" і сукні з високими вирізами-човником з щільних тканин.

 

Я сподіваюся, що мої спостереження, висновки та поради будуть тобі корисні, адже саме в сукні жінка стає Жінкою. Загальновідомо, що француженки - не найгарніші жінки на планеті, просто (може бути, в компенсацію) вони завжди продумують свій образ до найдрібніших деталей і тому виглядають ідеально.

 

Тепер, коли ти озброєна, справа за малим - придбати сукню, в якій ти будеш бездоганна!

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92