fbpx
0 0 грн.

Вибираєм плаття по типу фiгури. Частина 1

 

Вибрати одяг по фігурі, напевно, одне і найскладнішого при виборі одягу. Зараз пропозиція чи не перевищує попит. Щоб простіше було у всьому цьому різноманітті знайти той варіант, який йде саме тобі, спочатку подивимося ворогові в обличчя. У сенсі, визначимо проблемні зони - раз, і назавжди запам'ятаємо антітоп (те, що не пішла б навіть Клаудії Шиффер) - два.

 

Отже, дівчата бувають повненькі, худенькі і стрункі - хто цього не знає ?! Всі знають. Але серед перших можна виділити тих, у кого тяжкіший верх і тих, у кого - низ. Худишки теж бувають різні - або з зовсім прямий фігурою, або з широкими плечима. І так далі. Все це важливо враховувати при виборі сукні, бо саме з дрібниць складається образ в цілому.

 

Від того, наскільки продумано ти поставишся до вибору зараз, буде залежати те, з яким настроєм будеш носити обновку в подальшому. Про вибір ми докладніше поговоримо далі, а зараз я хотіла б звернути твою увагу ось на малюнки які візуально коректують фігуру.

 

• Вертикальна смужка. Вона робить тулуб і ноги коротше. Максимум, де її можна собі дозволити і то, якщо дуже хочеться, - шарф.

 

• Лайкра. Навіть для занять спортом все більше людей віддають перевагу бавовні. А якщо лайкра ще й з люрексом, - своє фото можна сміливо очікувати хіба що на смугах жовтих газет.

 

• Светри та кардигани в'язки великої петлею. Особливо їх варто уникати повним дівчатам. Ця модель доповнена ще й лацканами, які теж мало кому йдуть.

 

• Нарешті, як не шкода, блузи з кокетками - теж вельми примхливий фасон.

 

plate-fema-piton-temno-siniy-vesna-2015 2

Спершу розглянемо варіанти для повненьких дівчат:

 

Животик. Якщо найбільше тебе засмучує живіт, вибирай сукні з матової однотонної тканини. Блискітки і сяючі тканини - відмітаємо відразу, не ваш варіант. Плаття не обов'язково має бути чорним. З цим кольором, до речі, взагалі все не так просто, як багато хто звик вважати - з облягаючими моделями з чорної тканини потрібно бути обережною. Чорний не відображає світла, він не ховає, а, навпаки, підкреслює недоліки. Тому якщо у тебе в планах маленьке чорне плаття, вибирай моделі, що визначають контур фігури, а не повторюють її в найдрібніших подробицях.

 

До слова, якщо ти не тільки з пухким животиком, а й зростанням не висока - теж не велика біда. Твій варіант - це плаття коричневого або карамельного відтінку. Цей колір візуально подовжує фігуру. Також приховують животик чіткі контрастні вставки або принти.

 

Великі груди. До великих грудей жінки ставляться по-різному - для когось це дар божий, який вони охоче демонструють, вибираючи глибокі декольте, хтось соромиться і, навпаки, вибирає моделі, що приховують багатство.

 

Якщо в новій сукні хочеться звернути на себе увагу, вибирай картаті тканини, багатошаровість (наприклад, сукні з болеро або накидкою), дуже глибокі вирізи, горизонтальні шви по поличці грудей і т.п. Якщо ж хочеться замаскуватися, виріз повинен бути закритим (але не обов'язково під горло, особливо якщо є зайвий пыдбородок або шия не дуже довга). Бюстгальтер вибирай без ефекту push-up - максимально тоненький і гладкий (з сітки або еластану).

 

Гарні будуть вертикальні або діагональні принти, переважнл темні кольори, вони приберуть об'єм. Але цілком припустимі і світлі, тільки неблискучі тканини. Ще колірний акцент можна змістити на стегна - яскравий пояс, контрастний ремінь або хустку, що охоплює стегна, якщо мова йде про літнє платті. Модні рукава «летюча миша» - те, що треба. Взагалі, вільному крою верхньої зони варто віддавати перевагу. Рішуче йде повногрудих жінкам модний у цьому році V-подібний виріз.

 

Повні стегна. Фігура з фруктовою назвою «грушоподібна», яка характеризується повними стегнами, - теж має цілий ряд рішень. Коротенько їх можна охарактеризувати "білий верх, чорний низ". Тобто, верх сукні повинен бути більш світлим, ніж низ. Тут доречні будуть, що не втрачають своєї актуальності забарвлення палітри - від білого через блакитний до синього і т.п. Гарні плавно спадаючі і хвилясті тканини. Знову в допомогу вертикальні смужки - вони стройнять. Не зайвими будуть у такої сукні подплечники. Або такий елемент декору, як еполети.

 

Кишені допустимі тільки в бічних швах, ніяких накладних. Сама відповідна довжина - по коліно, допустимо, щоб спідниця мала застрочені складки. Верх сукні крім того, що він повинен бути світліше, може бути рясно прикрашений, можливі яскраві аксесуари, у той час, як поділ повинен бути максимально гладким і простим. Якщо «зверху» все акуратненько, можна навіть дозволити собі сукню з комбінованих тканин - однотонна спідниця, а те, що вище - з принтом.

 

Ще дівчатам з важкими стегнами варто ретельно вибирати взуття - грубе або занадто відкрите воно буде залучати додаткову увагу до ваших ніг.

 

Продовження в наступній частині "Вибираєм плаття по типу фiгури. Частина 2"

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92