fbpx
0 0 грн.

Як вибрати бiлизну за типом фiгури!

itxt 

 

Правильно вибрана нижня білизна - це жіночний силует, впевненість в собі і сексуальність. Ми підкажемо, як знайти комплект еротичної та щоденної жіночої білизни до будь-якої фігури і як правильно вибрати білизну згідно типу Вашої фігури. Дамам на замітку: чоловіки проявляють особливий інтерес до корсетів, боді і напівпрозорих сорочок на зав'язках.

 

Є кілька типів жіночої фігури, можна виділити основні: фігура грушоподібної форми, «перевернутий трикутник», пісочний годинник, коло, і прямокутник.

 

Власницям грушоподібної фігури або трикутник (вузькі плечі і широкі стегна) краще вибирати бюстгальтер з поролоновими чашечками push-up, який додасть об'єму зверху. Трусики виберіть з стягуючим ефектом, класичної форми. Це допоможе зробити фігуру пропорційною: живіт і стегна будуть виглядати більш підтягнутими. Підкоригує фігуру і колір. Для такого силуету підійдуть комплекти, в яких верх буде світлим, а низ темним.

 

Для фігури типу «перевернутий трикутник» (широкі плечі і вузькі стегна) допускаються будь-які моделі трусиків, а ось на бюст потрібно звернути особливу увагу. Урівноважити фігуру допоможуть бюстгальтери з чашками м'якої форми, без додаткових вставок, що імітують обсяг. Зверніть увагу на те, що бретельки, розташовані ближче до центру ключиці, візуально звузять широкі плечі.

 

Силует «пісочний годинник» (тонка талія, округлі стегна і повні груди) воістину самий жіночний, тут потрібно тільки підкреслювати достоїнства. Для цього підійдуть буквально будь комплекти - з вишивкою і візерунками, низькими або високими трусиками, корсети та боді. Виняток становлять трусики шорти: вони на такій фігурі, як правило, виглядають бідно.

 

Для шикарних дам з округою фігурою (повні груди, широка талія і стегна) краще всього вибирати закриті трусики на стегнах і щільний бюстгальтер з кісточками, для кращої підтримки.

 

Дамам з фігурою типу «прямокутник» (без чітко окресленої талії) знадобляться комплекти білизни з високою лінією трусиків і зі всілякими декоративними елементами, які будуть зміщувати акцент з талії. Гарні для цього і бюстгальтери з поролоновими вставками додаючи об'єм в потрібні місця, робимо лінії тіла більш плавними та жіночними. І звичайно, талію можна легко «зробити», використовуючи стягуючий боді або корсет.

 

Чи знаєте Ви, що абсолютним лідером серед чоловічих уподобань став червоний колір: його хотів би бачити на своїй дівчині кожен другий. Як показують численні опитування, представники сильної статі вважають, що білизну червоних відтінків носять упевнені в собі дами. На другому місці - білий. Білизна такого кольору асоціюється з ніжністю і невинністю, що будить в чоловіку, в першу чергу, мисливця. Третє місце займає чорний. Як не дивно, багато чоловіків вважають подібну білизну занадто суворою. Однак визнають, що деякі комплекти можуть обігнати за сексуальності навіть червоний мереживний корсет.

Розмір має значення:

 

Нульовому або першому розміру необхідний обсяг додасть push-up з силіконовими або поролоновими вставками. Однак фахівці відзначають: у ньому груди знаходиться в неприродному положенні і здавлені ​​з боків. Тому такий бюстгальтер не рекомендується носити щодня.

 

Найпоширенішим вважається другий розмір. Для нього кращий варіант - бюстгальтер балконет, який за своєю формою нагадує балкон, так як відкритий зверху, закритий знизу. Така модель додасть зовсім небагато додаткового обсягу і зробить груди апетитними.

 

Для грудей третього і більших розмірів потрібна відмінна підтримка. Вибирайте моделі з закритими м'якими чашками. Особливу увагу зверніть на бретельки: ідеальні - міцні, але при цьому не врізаються в шкіру. Міцною повинна бути і спинка бюстгальтера, адже ціною помилки може стати натерта шкіра і неприємна напруга в хребті.

 

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92