fbpx
0 0 грн.

Вибираємо якісну термокружку!

 

У даній статті ми хочемо розглянути які бувають термокружки, і за якими критеріями їх варто вибирати.

 

Термокружки давно перестали бути посудом для походів, сьогодні їх можна легко поставити в ряд найнеобхідніших речей щоденного користування. Часто на ранкову каву просто не вистачає часу - і щоб не відмовлятися від улюбленого напою, що бадьорить, можна випити його по дорозі на роботу з термокружки. Ця диво-чашка виручає, коли потрібно зберегти температуру напою, він не нагрівається в жарку погоду і не остигає, коли на вулиці холодно. А тримати в руці стильну термокружку - те ще задоволення. Особливо незамінна вона в машині і в поході.

 

Якщо ви плануєте купити термокружку, потрібно знати, на які якості, крім зовнішнього вигляду, варто звернути увагу, щоб не переплачувати за посуд, який за своїми властивостями може нічим не відрізнятися від картонної склянки.

 

Які бувають термокружки?

 

WP 20151003 12 06 02 ProТермокружки виготовляють з нержавіючої сталі, пластику та кераміки. Найбільш якісними вважаються чашки з нержавійки, так як вони здатні зберігати температуру напою протягом тривалого часу і відрізняються високою міцністю - це ідеальний варіант для активного відпочинку.

 

Дуже популярні сьогодні пластикові термокружки, внутрішня поверхня яких виготовлена ​​з нержавійки, поліпропілену або загартованого скла, а зовнішня - з якісного пластика. Вони, на відміну від металевих, більш легкі і, відповідно, тендітні, можуть тріснути при ударі або падінні. Вибрати термокружку із пластику варто тим, хто збирається користуватися нею вдома і в офісі. Для цих же цілей підійде і керамічна термокружка - вона відмінно виглядає на офісному столі і в руках, але в похід її не візьмеш.

 

Термокружки бувають з ручками, знімними ручками і без. У деяких моделях є кришки-непроливайки, які або загвинчуються, або вставляються, як пробка, такі термокружки можна використовувати в якості термоса.

 

Існують спеціальні термокружки для автомобілістів, які можуть підігрівати рідину від прикурювача, в такому випадку під рукою в машині завжди буде тепле пиття.

 

Як вибрати термокружку?

 

Головний критерій, на який потрібно звернути увагу при покупці термокружки - це якість матеріалу. Візьміть її в руку - наскільки вона приємна на дотик, чи не видає різких запахів.

 

Бажано вибрати термокружку, між стінками якої вакуум, а не повітря, інакше напій в такій посудині буде гарячим трохи більше години. Також вибираючи термокружку, орієнтуйтеся на те, де ви будете її використовувати: якщо вдома і в офісі - цілком підійде пластикова, якщо вона потрібна буде в поході - краще віддати перевагу моделі з нержавіючої сталі. Якщо в автомобілі - варто придбати електричну термокружку, перевірте, чи поміщається вона в підстаканник в машині, і чи є на нижній частині антиковзаюче покриття.

 

Фраза "якщо ви хочете, щоб чай охолов, зайдіть на хвилинку в інтернет" за наявності термокружки буде неактуальна, адже якщо вибрати і купити якісну термокружку, тепле пиття буде під рукою вдома, в офісі, в автомобілі і в поході.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92