fbpx
0 0 грн.

Свято весни вже наближається!

403853

 

Наближається весна разом з нею і швидке наближення самого довгоочікуваного свята в році серед прекрасної половини людства, міжнародного жіночого дня 8 березня. Напередодні дівчата і жінки чекають подарунків від своїх чоловіків, а ті в свою чергу задаються питанням, що ж подарувати? У цей день чоловіки дарують своїм дорогоцінним дівчатам подарунки, це може бути як букет квітів, так і щось особливе. Це вже залежить від статусу і близькості стосунків. А тепер давай те ж дізнаємося, як з'явилося це чудове свято і який подарунок зможе догодити і тому, хто дарує і тому, хто приймає подарунок.

 

 

Свій початок це «свято весни» бере від 1911 з 1975 року 8 березня вважається «Міжнародним жіночим днем». Історія початку святкування не така радісна і романтична як може здатися на перший погляд, адже за це право боролися довгі десятиліття.

 

Задовго до початку святкування 8 березня, 1908 відбувся мітинг, на заклик соціал-демократичної жіночої організації, в мітингу брали участь тільки жінки, вони боролися за рівноправність з чоловіками, а саме за скорочення робочого дня і рівну оплату праці, крім того жінки висунули вимогу про надання виборчого права.

 

Цей мітинг дав початок іншим жіночим організаціям в усьому світі заявити про себе. 1910 комуністкою Кларою Цепкін було запропоновано проводити міжнародний жіночий день. Малося на увазі, що в цей день жінки будуть влаштовувати мітинги і ходи, залучаючи громадськість до своїх проблем. У наш час це свято вже не має нічого спільного з боротьбою за рівноправність і проведенню мітингів, не враховуючи окремі жіночі феміністичні організації.

 

У цей день прийнято радувати і дарувати подарунки близьким жінкам: матерям, сестрам коханим дівчатам або дружинам. Наш інтернет магазин готовий допомогти вам у виборі.

 

Для самої дорогої людини в вашому житті, для жінки, яка вас народила, прекрасним подарунком може стати якісна та комфортна постільна білизна. Next-buy пропунує вашій увазі найпопулярніші і затребувані турецькі фірми з пошиття постільної білизни: First Choice, Istambul, TAC, Cottonlife, TOP Dreams, Cotton Box, Gokay, Bahar Tekstil, Zambak, Anatolia, Si a Love, Karaca Home, Color of fashion, Belenay, Nazenin. Все найкраще та якісне для самої дорогої людини.

 

Так само прекрасним і практичним подарунком можуть стати набори рушників: бамбукові, бавовняні, махрові, вафельні та інші. Не варто забувати про чудові халати які так само надані в асортименті нашого магазину. Домашнім махровим халатом можна порадувати близьку вам жінку, наприклад сестру, тим самим показати як дорога вона для вас і що ви дбаєте про її комфорті, і вибираєте хороші і якісні подарунки.

 

 

Для жінок, будь то кохана дівчина чи любляча дружина, перевагою в подарунку може стати жіноча білизна провідних польських фірм Livia Corsetti, Casmir, Dkaren. Тут подарунок може бути найрізноманітнішим від розкішного сатинового халатика до еротичної білизни. Такий подарунок сподобається не тільки його власниці, а й чоловікові який підніс чудовий подарунок.

 

Не варто забувати про те, що радувати своїх дорогоцінних жінок потрібно не тільки у свята, а й протягом усього року, нагадувати як вони для вас дорогі, і вони вже постараються зробити для вас свято кожного дня.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92